15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Meta Verified: Νέα συνδρομητική υπηρεσία σε Facebook και Instagram

    Το προηγούμενο διάστημα αρκετός λόγος έγινε για το περιβόητο «μπλε τικ», το οποίο προσφέρει στους χρήστες του Twitter ο Elon Musk επί πληρωμή. Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί τώρα και η Meta, καθώς ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε σε Facebook και Instagram το Meta Verified, μια συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει μια σειρά από προνόμια σε αυτούς που θα την επιλέξουν.

    Πιο αναλυτικά, το Meta Verified, το οποίο κάνει την εμφάνισή του σε μια δύσκολη περίοδο για την εταιρεία, θα στοιχίζει 11.99 δολάρια το μήνα στο web και 14.99 δολάρια για τους χρήστες iPhone. Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο για εταιρείες, όμως ο κάθε απλός ενήλικος χρήστης μπορεί να πληρώσει για την απόκτησή του. Η υπηρεσία ξεκινά αυτή την εβδομάδα από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και στη συνέχεια σταδιακά θα επεκταθεί. Η Meta, μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινώσει πότε το Meta Verified θα φτάσει και στις άλλες χώρες, ο Zuckerberg όμως ανέφερε ότι αυτό θα συμβεί σύντομα.

    Τα προνόμια, πέρα από το μπλε τικ, είναι η προτεραιότητα στην εμφάνιση των posts του συνδρομητή, η προστασία από άλλους λογαριασμούς και η ευκολότερη πρόσβαση στο customer service. Η εταιρεία ανέφερε στο BBC ότι όσοι λογαριασμοί ήταν ήδη επιβεβαιωμένοι δε θα επηρεαστούν.

    Διαβάστε επίσης:

    Opening Partάρα στο ανανεωμένο Πλαίσιο @ The Mall Athens

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles