17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο. Το Metal Gear Solid αποκτά 5ο παιχνίδι και γίνεται ταινία.

    Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το event για τον εορτασμό 25 χρόνων της σειράς παιχνιδιών Metal Gear Solid, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκυο. Ο δημιουργός της σειράς, Hideo Kojima, ανακοίνωσε (ή καλύτερα επιβεβαίωσε) ότι όντως θα κυκλοφορήσει και πέμπτο μέρος, με τη χαρακτηριστική ονομασία Ground Zeroes. Θα βασίζεται στη νέα μηχανή γραφικών Fox της Kojima Productions, ενώ αντίθετα από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, θα ακολουθεί μία open world λογική, ώστε να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να κάνουμε βόλτες με τον Solid Snake…

    Εκτός από το παιχνίδι όμως, ο δημοφιλής stealth ήρωας θα πρωταγωνιστήσει και στη μεγάλη οθόνη, καθώς επιβεβαιώθηκε και η ταινία Metal Gear Solid, με υπόθεση βασισμένη στα παιχνίδια της σειράς. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Avi Arad, πρώην πρόεδρος της Marvel, που είχε αναλάβει επίσης τις τριλογίες Spiderman και Xmen, ενώ το studio που στηρίζει την παραγωγή είναι η Columbia.

    Η τρίτη (αν και συγκριτικά μικρότερη) έκπληξη του event, ήταν η δήλωση ότι ετοιμάζεται και ένα νέο mobile game για smartphones, το Metal Gear Social Ops. Ο συγκεκριμένος τίτλος θα είναι ουσιαστικά ένα card game, που θα αναβιώνει τα γεγονότα των παιχνιδιών της σειράς, και θα βασίζεται στη μηχανή γραφικών Unity. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012, αλλά και να παρουσιαστεί στο Tokyo Game Show, στα τέλη Σεπτεμβρίου.

    Πηγή : GameSpot

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles