21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Metal Gear Survive: απολαύστε 15 λεπτά από το gameplay!

    Η Konami αποκάλυψε 15 λεπτά από το gameplay του Metal Gear Survive στο Tokyo Game Show, δίνοντας μας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο co-op game.

    metal gear survive

    Τοποθετημένο μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στο Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, στο Survive βλέπουμε τα μέλη του Militaires Sans Frontières, που δεν πέθαναν στο φινάλε του προηγούμενου παιχνιδιού, να μεταφέρονται μέσω μιας μαύρης τρύπας σε ένα εναλλακτικό περιβάλλον, όπου αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν μια ορδή από ζόμπι, και απ΄ ότι φαίνεται και έναν Metal Gear ανάμεσα τους.

    Σε μια προσπάθεια να παραμείνουν ζωντανοί στο σκληρό αυτό περιβάλλον που είναι γεμάτο από φονικά πλάσματα, οι στρατιώτες που πριν βρίσκονταν στην Motherbase τώρα πρέπει να δουλέψουν ομαδικά για να επιζήσουν. Το Metal Gear Survive συνδυάζει τον υψηλό σχεδιασμό του gameplay του Metal Gear Solid V, με ένα μοναδικό μείγμα από μηχανισμούς κατασκοπίας και co-op play.

    Οι παίχτες θα μπορέσουν να διαχειριστούν στρατηγικά μαζικές απειλές με την βοήθεια του online co-op play με τέσσερα ακόμα άτομα. Επίσης, νέος εξοπλισμός και νέα όπλα θα παρουσιαστούν σε αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2017 για PlayStation 4, Xbox One και PC.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles