18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται “μεταλλική” έκδοση του Galaxy S5;

    Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, λέει ένα γνωμικό…και στην περίπτωση του επερχόμενου μοντέλου της Samsung, μάλλον ισχύει.

    Οι φήμες εντείνονται, λοιπόν, για το Project KQ, ή αλλιώς Galaxy S5 Prime, όπως έχει γραφτεί για την “ακριβότερη” έκδοση της ναυαρχίδας της Samsung. Η οποία πιθανόν να έχει ακριβώς όλα όσα έλειπαν από το S5 και τα οποία ζητούσαν και ζητούν μανιωδώς οι φίλοι (και οι εχθροί) της εταιρείας: Ήτοι, οθόνη 5,2 ιντσών με ανάλυση 2K (2560×1440 pixels) και μεταλλική κατασκευή!

    samsung

    Παράλληλα θα έρχεται και σε έκδοση με το νέο οκταπύρηνο Exynos 5430 (4xCortex A15 και 4xCortex A7) με μια ARM Mali GPU στα 600 MHz, αλλά και το κλασικό τετραπύρηνο Snapdragon. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα συσκευή ίσως είναι διαθέσιμη αυτό το καλοκαίρι, ξεκινώντας από συγκεκριμένες αγορές όμως και σίγουρα από αυτήν της Νοτίου Κορέας.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles