20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Metaverse: Καταστήματα λιανικής σχεδιάζει να ανοίξει ο Ζούκερμπεργκ

    Πρόσφατα το γνωστό σε όλους Facebook μετονομάστηκε σε Meta, με σκοπό η εταιρεία να κάνει το επόμενο βήμα αλλάζοντας σελίδα στην ιστορία της, σύμφωνα με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Παντού πλέον γίνεται λόγος για το Metaverse, όπου οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται σε έναν εικονικό κόσμο.

    “Ξενάγηση” στον κόσμο του Metaverse

    Προκειμένου όμως η μετάβαση να επιτευχθεί αποτελεσματικά, η Meta επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να ανοίξει καταστήματα λιανικής. Σε αυτά θα διατίθενται οι συσκευές της, όπως τα έξυπνα γυαλιά, τα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας και τις συσκευές βιντεοκλήσεων, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τι είναι στην πραγματικότητα το Metaverse.

    Αυτό αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, χωρίς όμως να υπάρχει προς το παρόν κάποια επιβεβαίωση της πληροφορίας από εκπρόσωπο της εταιρείας.

    Διαβάστε επίσης: 

    Έλον Μασκ: Το Twitter αποφασίζει αν θα πουλήσει το 10% των μετοχών της Tesla

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles