16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Μην ενοχλείτε! H Microsoft είναι απασχολημένη. Φτιάχνει το κοινωνικό της δίκτυο

    Το website Verge έριξε μία κλεφτή ματιά στο κοινωνικό δίκτυο της Microsoft που αυτή τη στιγμή ονομάζεται Socl, αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι το όνομα πρόκειται να αλλάξει (ευτυχώς).

    Σε μία αγορά που είναι ήδη κορεσμένη από κοινωνικά δίκτυα, τι δουλειά έχει άλλο ένα; Well… απ’ ότι είδαμε από τα screen shots η παραπομπή είναι άμεση στο Facebook και το Google+ αν και δεν πρέπει να είμαστε άδικοι. Ένα κοινωνικό δίκτυο, είναι κοινωνικό δίκτυο, άρα θα πρέπει να ενσωματώνει πράγματα με τα οποία είμαστε εξοικειωμένοι οι χρήστες.

    Η κεντρική ιδέα λοιπόν, είναι ίδια: Μαζεύουμε φίλους και μοιραζόμαστε μαζί τους το ενδιαφέρον περιεχόμενο που βλέπουμε στο διαδίκτυο. Η αναζήτηση στο Socl φαίνεται να είναι «κοινωνική» καθώς είναι ορατή στο δίκτυο των επαφών μας. Αυτό σημαίνει πως θα βλέπουμε τι αναζητούν και οι φίλοι μας, μήπως και βρούμε κάτι ενδιαφέρον.

    Το άλλο σημαντικό στοιχείο που φαίνεται στο Socl είναι η δυνατότητα να κάνουμε “party”. Κάτι σαν τα Google Hangouts με την διαφορά ότι το sharing γίνεται πάντα μέσα στην κεντρική μας σελίδα.

    Αυτά προς το παρόν. Αν μας ρωτάτε, θα σας πούμε πως σίγουρα η Microsoft δεν πρόκειται να διεκδικήσει το βραβείο καλύτερου design. Όσον αφορά τα features του Socl όμως, απλά ελπίζουμε να μας εκπλήξει. Η συνέχεια θα το δείξει.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles