23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes- AMG Petronas F1 T.E. & Mi Vacuum Cleaner G10: Νέα καινοτόμα tech προϊόντα από την Xiaomi!

    Η διαδικτυακή παρουσίαση του Mi 11 που αφορούσε στην κυκλοφορία του και στην ελληνική αγορά, αποτέλεσε αφορμή για να παρουσιάσει η εταιρεία δυο νέα, καινοτόμα προϊόντα που εντάσσονται στο πλούσιο οικοσύστημα της Xiaomi, καθώς ο κολοσσός των νεών τεχνολογιών παρουσίασε μια “boostαρισμένη” έκδοση του Mi Electric Scooter και την έξυπνη ρομποτική σκούπα G10.

    Το Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition, με προβολείς υψηλής φωτεινότητας, διπλό σύστημα πέδησης με ABS, 4 κάτοπτρα αντανάκλασης (μπροστινά, πλαϊνά και πίσω), μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα και αυτονομία 45χλμ είναι βέβαιο ότι θα μιλήσει στις καρδιές των λάτρεων της μικροκινητικότητας. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση του πετυχημένου scooter της Xiaomi, το οποίο έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. To Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition αναμένεται στην Ελλάδα τον Μάιο.

    Εάν δεν σας αρέσει ο καθαρισμός του σπιτιού και τον θεωρείτε μια πολύ δύσκολη και βαρετή διαδικασία, τότε δεν έχετε παρά να αφήσετε τα δύσκολα στην Mi Vacuum Cleaner G10. με μπαταρία που αντικαθίσταται και έχει διάρκεια έως και 65 λεπτά, βούρτσα υψηλών στροφών με έξυπνη ανάλυση επιφάνειας, τεχνολογία 12-cyclone για 99,97 φιλτράρισμα και αποσπώμενο κάδο με εξαρτήματα που πλένονται.

    Η high-tech σκούπα της Xiaomi έχει επίσης ισχύ απορρόφησης 150 air watts και διαθέτει TFT οθόνη σε πραγματικό χρόνο και κλείδωμα ενεργής κατάστασης. H Mi Vacuum Cleaner G10 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 22 Μαρτίου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles