20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Mi Smart Projector 2 Pro: Και το Home Cinema γίνεται… smart!

    Το ολοκαίνουργιο Mi Smart Projector 2 Pro διαθέτει εξαιρετική ποιότητα εικόνας 1920×1080 FHD, με ρυθμιζόμενο μέγεθος οθόνης από 60” έως 120”. Η εξομοίωση με περιβάλλον πραγματικού κινηματογράφου στο σπίτι, επιτυγχάνεται στο Mi Smart Projector 2 Pro με ένα τσιπ 0.47” DMD που αποδίδει maximum φωτεινότητα στα 1300 ANSI lumens. Οι εικόνες απογειώνονται κυριολεκτικά με την υποστήριξη του HDR10, που προσφέρει υψηλό βαθμό κοντράστ και καθαρούς, οξείς χρωματισμούς για συναρπαστικές προβολές.  

    Το Mi Smart Projector 2 Pro έχει ενσωματωμένα ηχεία 10W, με διπλά tweeters και διπλά woofers πλήρους φάσματος. Με την προσθήκη του DTS-HD και της υποστήριξης Dolby Audio, ο προτζέκτορας προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα, ανεξάρτητα από την πηγή του ήχου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και από μόνος του ως ανεξάρτητο ηχείο, επιτρέποντας απρόσκοπτη σύνδεση με άλλη πηγή ήχου, μέσω Bluetooth.

    Για να απαλλάξει τον χρήστη από την προσπάθεια να τοποθετήσει σωστά την οθόνη, το Mi Smart Projector 2 Pro εκτελεί διόρθωση κινήσεων προς πολλαπλές κατευθύνσεις ώστε να ευθυγραμμίζονται αυτόματα οι διαστάσεις της οθόνης και να σχηματιστεί στον τοίχο ένα τέλειο ορθογώνιο χωρίς παραμορφώσεις. Με τις δυνατότητες αισθητήρα ToF και εστίασης κάμερας, η συσκευή φέρνει αυτόματα την εικόνα σε καθαρή εστίαση, σε μόλις 2 δευτερόλεπτα.

    Λειτουργώντας στο πιστοποιημένο σύστημα Android TV, το Mi Smart Projector 2 Pro προσφέρει μια ανεξάντλητη ποικιλία περιεχομένου προβολής, παιχνιδιών και εφαρμογών, μέσω μιας «επικοινωνίας» με τον χρήστη που καθιστά εύκολη την πλοήγηση. Το Netflix είναι προ-εγκατεστημένο και οι χρήστες μπορούν εύκολα να επιλέξουν το περιεχόμενο που επιθυμούν μέσω του Chromecast. Επίσης, με το ενσωματωμένο Google Assistant, μπορούν, χρησιμοποιώντας τη φωνή τους, όχι μόνο να αλλάζουν τις εκπομπές που παρακολουθούν, αλλά και ελέγχουν συνδεδεμένες smart συσκευές, απολαμβάνοντας μια άψογη εμπειρία έξυπνου σπιτιού μέσα από ένα νέο τύπο οικιακού κόμβου.

    Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για την διάθεση των προϊόντων από τα επίσημα κανάλια διανομής της Xiaomi, στην Ελλάδα. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles