22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μια… ανάσα από την κυκλοφορία του Marvel’s Spider-Man 2 – Δείτε το launch trailer

    Λίγο πριν από την κυκλοφορία που αναμένεται σε μερικές ημέρες, η Insomniac Games έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Marvel’s Spider-Man 2. Οι Spider-Men, Peter Parker και Miles Morales επιστρέφουν για μια συναρπαστική νέα περιπέτεια στο πολυβραβευμένο franchise Marvel’s Spider-Man, που θα κυκλοφορήσει σε PS5.

    Εννέα μήνες μετά τα γεγονότα του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, βρίσκουμε το Miles να εξακολουθεί να ζητά τη βοήθεια του Peter, αλλά όταν εμφανίζεται ο μυστηριώδης συμβιωτής, οι σχέσεις του Peter και του Miles δοκιμάζονται», αναφέρει η περιγραφή του νέου βίντεο. Ο Peter αρχίζει να αλλάζει καθώς αποκτά συμβιωτικές δυνάμεις και ο Miles, η Mary Jane, ο Harry και η υπόλοιπη ομάδα φίλων πρέπει να βοηθήσουν τον Peter, αντιμετωπίζοντας επίσης τις επικείμενες απειλές από μια ομάδα κακών όπως οι Kraven, Lizard, Sandman και Venom.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το Marvel’s Spider-Man 2 αποτελεί sequel του Marvel’s Spider-Man του 2018 και του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales του 2020. Το trailer που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος παρουσίαζε μερικές από τις ισχυρές νέες ικανότητες του Symbiote, ενώ αποκάλυπτε ότι ο Peter γίνεται πιο επιθετικός ως αποτέλεσμα της επιρροής του. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στο PlayStation 5 την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    LOTR: Gollum: Συγκλονίζει το παρασκήνιο πίσω από το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles