19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τη Riot Games περί eSports και League of Legends

    Φτάσαμε μέχρι την άλλη μεριά του πλανήτη, στο Λος Άντζελες, όπου η Riot Games μας επιφύλαξε ένα εκπληκτικό event για τον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος League of Legends. Η εμπειρία ήταν φανταστική, αλλά δεν μείναμε με σταυρωμένα τα χέρια. Μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από τον «μάστερ» των eSportsΝικ Άλεν της Riot Games.

    riot-games-interview

    Φυσικά και δεν μάθαμε ούτε τη μυστική συνταγή της Coca Cola, ούτε τα μελλοντικά κρυφά σχέδια της εταιρίας, ωστόσο η συνέντευξη μπορούμε να πούμε πως θα σε καθηλώσει. Η αλήθεια είναι πως τα eSports έχουν εξελιχθεί αρκετά και ο Νικ σε ερώτησή μας –που θα ζήλευε ακόμη και ο Αιμίλιος Λιάτσος- για το αν ψάχνονται με τη μετάδοση μελλοντικών event στην τηλεόραση, απάντησε πως το σκέφτονται για το μέλλον, παρόλα αυτά είναι ήδη ευχαριστημένοι από τον κόσμο που μαζεύεται στον υπολογιστή του και παρακολουθεί μέσω live-stream. Εξάλλου «η τηλεόραση μπορεί να σε περιορίζει πολλές φορές, λόγω των πολλών καναλιών που υπάρχουν», μας είπε.

    Τα εισιτήρια του τελικού έγιναν sold-out μέσα στην πρώτη ώρα από τη στιγμή που έγιναν διαθέσιμα και μάλιστα ο Νικ είπε χαρακτηριστικά πως «για την ακρίβεια κάναμε προβλέψεις στο γραφείο σχετικά με το πόσο γρήγορα θα τελείωναν (τα εισιτήρια). Προσωπικά προέβλεψα ότι θα έπαιρνε μια ώρα, οπότε νίκησα».

    Μετά από αρκετές ερωτήσεις περί σπόνσορεςεπαγγελματίες παίκτεςμελλοντικές προσδοκίες και άλλα πολλά, ρωτήσαμε και ερώτηση του εκατομμυρίου. Την απορία που βασανίζει κάθε έλληνα φαν: «Πότε η Riot Games θα ξανακάνει κάποιο επίσημο event στην Ελλάδα;».

    Η απάντηση; Στο βίντεο της συνέντευξης στο gameslife.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles