24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μία καταιγίδα στην Virginia των ΗΠΑ «ρίχνει» Instagram, Pinterest, Netflix, σε όλο τον κόσμο

    Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το ανέκδοτο που βλέπετε στη φωτογραφία.

    Κι έρχεται άλλη μία φορά να επιβεβαιωθεί, καθώς, τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος), δηλαδή, νωρίς το βράδυ στις ΗΠΑ, μία από τις πολλές καταιγίδες που σαρώνουν την χώρα, ήταν υπεύθυνη για πολύωρες και σοβαρές διακοπές ρεύματος στην πολιτεία της Virginia, όπου στεγάζονται κάποια από τα Data Centers της Amazon. Αποτέλεσμα αυτών των διακοπών ρεύματος, ήταν, υπηρεσίες που χρησιμοποιούν το «σύννεφο» της Amazon, όπως το Instagram, το Pinterest, ή το Netflix, να είναι «κάτω» για περισσότερες από 8 ώρες.

    Τα προβλήματα δημιουργήθηκαν στο Elastic Compute Cloud της Amazon, cloud υποδομή που χρησιμοποιούν αρκετές από τις παραπάνω υπηρεσίες και προκλήθηκαν από τις συνεχείς καταιγίδες που σημειώνονται στην περιοχή. Φυσικά και όλη η «ανησυχία» των χρηστών σε όλο τον κόσμο που δεν γνώριζαν τη συμβαίνει, αποτυπώθηκε στο Twitter. Το ίδιο χρησιμοποιήσαν βέβαια και οι υπηρεσίες για να ενημερώσουν για το πρόβλημα.

    Δεν είναι η πρώτη καταιγίδα που επηρεάζει την ηλεκτροδότηση των υποδομών της Amazon στη συγκεκριμένη περιοχή και, ίσως, είναι η καλύτερη διαφήμιση για τη νέα υπηρεσία που ανακοίνωσε η Google, το Google Compute Engine.

    Πηγή: VentureBeat

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles