20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μία μαγνητική “καταιγίδα” που μας προκαλεί… γέλιο και προβληματισμό. Δείτε γιατί…

    Ας ξεκινήσουμε από μία παρατήρηση… Όταν η ειδησεογραφία μάς προσφέρει (ή την κάνουμε εμείς να μας προσφέρει) αφορμές για πηχυαίους τίτλους, δεν είναι λίγοι εκείνοι που στο παγκόσμιο Διαδίκτυο ξεσαλώνουν

    Αφορμές -καλώς ή κακώς- δε δίνονται σπάνια και περιπτώσεις όπως ένας τυφώνας που θα “αφανίσει” τη Νέα Υόρκη ή ακόμη (καλή ώρα!) και μία μαγνητική καταιγίδα που θα “σαρώσει” τη χώρα μας, αποτελούν πραγματικό “λουκούμι” για sites που δίνουν προτεραιότητα στον εντυπωσιασμό και όχι στη μετάδοση της πληροφορίας.

    magnetic-storm

    Το αποτέλεσμα είναι από τη μία να γελάμε με όλες αυτές τις υπερβολές, από την άλλη όμως να προβληματιζόμαστε από το πόσοι είναι εκείνοι που τις πιστεύουν, αλλά και υπερασπίζονται με “θέρμη” την άποψή τους.

    Τα σχόλια κάποιων αναγνωστών στο θέμα που ανέβασε η Νίκη προχθές και αποτελεί -χωρίς να θέλουμε να “ευλογήσουμε τα γένια μας”- ένα από τα πιο “ψύχραιμα” και απλά εξηγημένα δημοσιεύματα για το πόσο τελικά θα πρέπει να ανησυχούμε από τη μαγνητική καταιγίδα που θα πλήξει σήμερα τη χώρα, μας προκάλεσαν και τα δύο.

    Το ίδιο, βέβαια, αισθανθήκαμε και όταν διαβάσαμε τα περισσότερα άρθρα και σχόλια στο ελληνικό Διαδίκτυο για το θέμα.

    Και επειδή ο προβληματισμός μας για τις απόψεις κάποιων ανθρώπων είναι κάτι προσωπικό το οποίο συνήθως κρατάμε για τον εαυτό μας άντε για τους φίλους μας, αυτό που θα θέλαμε πιο εύκολα να μοιραστούμε είναι το πόσο γελάσαμε με το χιούμορ με το οποίο, ευτυχώς, αντιμετώπισαν κάποιοι το ζήτημα, αφού πρώτα διαβεβαιώθηκαν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά όσο κάποιοι θέλουν να μας τα παρουσιάζουν.

    Γελάσαμε πολύ λοιπόν με την προσέγγιση που είχε το Κουλούρι στο θέμα, ανεβάζοντας την “επική είδηση” για τις καταστροφές στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τη μαγνητική καταιγίδα.

    Γελάσαμε με σχόλια αναγνωστών, για παράδειγμα στην είδηση του Πρώτου Θέματος, όταν είδαμε comments όπως τα:

    BEERAKIAS | 23/05/2013 17:34
    Ξαίρεται αν επίδομα ηλιακής καταιγίδας, παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι?

    Γατοπόδαρος | 24/05/2013 09:36
    Θα αυξήσει κατακόρυφα τη λίμπιντο και θα έχουμε πολύ έντονους και μακρόσυρτους οργασμούς. Θα είμαστε ασυγκράτητοι στους δρόμους, στα αυτοκίνητα, στα μαγαζιά, στα σπίτια, στις δουλειές μας..Θεός φυλάξοι. Θα γίνει “της που…νας στρατηγέ μου”

    Γελάμε όμως και με ένα σχετικό κόμικ που είχε δημοσιεύσει η αγαπημένη DailyMail πέρισυ και, σε κάθε τέτοια “αφορμή”, είναι επίκαιρο, οπότε λέμε να κλείσουμε με αυτό.

    Solar Magnetic Storm

    Καλή συνέχεια στην ημέρα σας και αντιμετωπίστε με... ψυχραιμία όχι τη μαγνητική καταιγίδα την ίδια, αλλά κυρίως όσα θα διαβάσετε γι’ αυτήν σήμερα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles