18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Μια… μικρή “IFA” στο The Mall αυτό το τριήμερο από τον Κωτσόβολο – Thanks to Tech!

    Οι τεχνολογικοί… “ανταποκριτές” έχουμε τη χαρά αλλά και την ευθύνη του να σας μεταφέρουμε τις κορυφαίες συσκευές του κόσμου, όταν επισκεπτόμαστε κάποια διεθνή έκθεση όπως την IFA. Φέτος, όμως, κάτι άλλαξε και δε χρειάστηκε να πάμε πολύ μακριά. Οι συσκευές που απολαύσαμε από κοντά τον περασμένο Σεπτέμβρη, μόλις 2 μήνες αργότερα, βρέθηκαν μπροστά μας σε μια απίστευτη έκθεση, χάρη στις προσπάθειες του Κωτσόβολου!

    kotsovolos-thanks-to-tech-6

    Έτσι, μεταξύ άλλων, θα μπορείτε να δείτε από κοντά και να περιεργαστείτε μια τηλεόραση 4Κ 85 ιντσών, ένα ψυγείο που ανοιγοκλείνει αυτόματα χωρίς την χρήση των χεριών σας, ένα έξυπνο φούρνο με ενσωματωμένη κάμερα στο εσωτερικό του, τα κορυφαία πλυντήρια της αγοράς κατακερματισμένα ώστε να δείτε πως ακριβώς λειτουργούν εσωτερικά και συνολικά πάνω από 40 συσκευές του “μέλλοντος”!

    thanks-to-tech-1

    thanks-to-tech-2

    Η έκθεση “Thanks to Tech” θα προσφέρει στους επισκέπτες μια σειρά από διαδράσεις, που θα τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στην τεχνολογία. Έτσι, όλοι θα μπορούν να ζήσουν μια δυνατή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας μέσα από το Samsung Gear VR. Στην κατηγορία του gaming, οι λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών δεν θα μπορούν να ξεκολλήσουν από το Playstation VR, τη νέα μάσκα εικονικής πραγματικότητας που κάνει τον παίκτη να «μπαίνει» ο ίδιος στο επίκεντρο της δράσης.

    kotsovolos-thanks-to-tech-2

    Αν μη τι άλλο, η έκθεση “Thanks To Tech” είναι κάτι το σπάνιο στην Ελλάδα και ελπίζουμε να επαναληφθεί το 2017. Οι λάτρεις των νέων τεχνολογιών έχουν την ευκαιρία να την επισκεφθούν για 3 ακόμη μέρες, αυτό το τριήμερο 18-19-20 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Όσοι πάντα θέλατε να βρεθείτε σε μια μεγάλη έκθεση τεχνολογίας του εξωτερικού αλλά δεν είχατε τη δυνατότητα, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση της εμπειρίας στον 4ο όροφο του The Mall, είναι κάτι που θα προτείναμε σε κάθε αναγνώστη μας δίχως επιφύλαξη…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles