13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μια μίνι συνέντευξη από τη Ubisoft περί Season Pass του Assassin’s Creed IV

    Είκοσι ευρώ ή αν προτιμάς 20€. Τόσο κοστίζει το Season Pass για το τέταρτο Assassin’s Creed. Το λέω εξ αρχής για να μην κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα, και να διαβάσεις το κειμενάκι οριζόντια, όχι διαγώνια. Η Ubisoft στοχεύει με το Season Pass τους «πιστούς» gamers, που σκοπεύουν να αποκτήσουν όλα τα DLC του Black Flag, όποια και αν είναι αυτά. Η λογική είναι ότι αντί να τα αγοράσεις ένα προς ένα στην κανονική τιμή τους, μπορείς να πληρώσεις ένα μειωμένο αντίτιμο για το Season Pass και να τα κατεβάσεις δωρεάν αργότερα, όταν κυκλοφορήσουν. Τα πρώτα κομμάτια που κυκλοφορούν ήδη, είναι δύο appearance packs για το πλοίο σου, το Jackdaw. Πρόκειται για το Death Vessel και το Kraken Ship, που κοστίζουν συνολικά γύρω στα 2€, μόνα τους.

    ac4-freedom-cry-splash

    Ένα από τα DLC που θα δικαιολογήσουν την τιμή του Season Pass είναι το Freedom Cry, μία αυτόνομη υπόθεση που ακολουθεί την προσωπική ιστορία του Adewale. Αν δεν έχεις παίξει ακόμα το παιχνίδι, μάθε ότι είναι ο ύπαρχος του βασικού πρωταγωνιστή Edward. Το συγκεκριμένο DLC αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα γι’αυτό, διάβασε παρακάτω τη συνέντευξη που έδωσε στο gameslife ο Πιερ Λερού της Ubisoft.

    Πως αντιμετωπίζετε το θέμα της σκλαβιάς στο παιχνίδι;

    Παραμένοντας όσο πιο πιστοί γίνεται στα ιστορικά γεγονότα. Στην εποχή του Freedom Cry, ο «Μαύρος Κώδικας» έθεσε τα θεμέλια για την εκμετάλλευση των σκλάβων στη Γαλλική επικράτεια. Η υπόθεση του DLC διαδραματίζεται στον Άγιο Δομίνικο, τη σημερινή Ταϊτή. Το δουλεμπόριο εκεί γινόταν με πρωτοφανή βία και αγριότητα, με τη συγκατάθεση και τη σφραγίδα του βασιλιά. Στην πόλη και τα περίχωρα της, ο παίκτης θα δει τους σκλάβους να φυλακίζονται, να μεταφέρονται, να τιμωρούνται, να πωλούνται, και να δουλεύουν στις φυτείες. Ανά πάσα στιγμή, ο παίκτης μπορεί να αποφασίσει να απελευθερώσει τους σκλάβους, όσο πιο προσεκτικά γίνεται, καθώς είναι πιθανό να σκοτωθούν στη διάρκεια μίας τέτοιας απόπειρας.

    Εφ’ όσον ο Adewale είναι μαύρος, ο παίκτης θα νιώσει την πόλη να αντιδρά στην παρουσία του και την κατάσταση να γίνεται όλο και πιο δύσκολη γι’αυτόν καθώς απελευθερώνει τους σκλάβους. Τέλος, ο παίκτης μπορεί να βγει στη θάλασσα και να καταδιώξει πλοία που μεταφέρουν σκλάβους. Μετά μπορεί να προσπαθήσει να απελευθερώσει τους σκλάβους, καταστρέφοντας τα συνοδευτικά σκάφη.

    Διάβασε περισσότερα στο gameslife.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles