13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μία… μήνυση αποκαλύπτει ένα από τα καλύτερα μαγικά κόλπα του David Copperfield

    Ένας Βρετανός άνδρας ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη από τη συμμετοχή του σε μαγικό κόλπο του David Copperfield. Έτσι τώρα μηνύει αυτόν και ξενοδοχείο στο Las Vegas στο οποίο πραγματοποιήθηκε το show.

    David-Copperfield

    Ο 55χρονος chef Gavin Cox επιλέχθηκε ανάμεσα στο κοινό ενός show του David Copperfield στο Las Vegas, ώστε να συμμετέχει μαζί με άλλους 12 σε ένα πείραμα εξαφάνισης.  Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τόσο καλά γι’ αυτόν.

    Όπως σημειώνει, τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη κατά τη διάρκεια του πειράματος, στη μήνυσή του μάλιστα περιγράφει ακριβώς και το ποιο ήταν το κόλπο του διάσημου μάγου.

    MoS2 Template Master

    Όπως αποκάλυψε αυτός και τα 12 άλλα άτομα από το κοινό τα οποία στο πείραμα ο David Copperfield εξαφάνισε, οδηγήθηκαν μέσω ενός μυστικού “περάσματος” σε μία άλλη πλευρά του χώρου που γινόταν το show. Κατά τη διάρκεια του “πανδαιμόνιου” που επικράτησε από τη μεταφορά τους στο σκοτεινό χώρο, αυτός γλίστρησε και τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα τα σοβαρά προβλήματα υγείας που ακολούθησαν.

    34ECC76F00000578-3625583-image-m-17_1465079742877

    Tόσο οι δικηγόροι του Copperfield όσο και του ξενοδοχείου αρνούνται οποιαδήποτε ευθύνη για το περιστατικό σημειώνοντας ότι διεξήγαγαν πολλαπλούς ελέγχους πριν το μαγικό τρικ και ότι η κατάσταση της υγείας του κ. Cox οφείλεται σε προϋπάρχουσες άσχετες ιατρικές καταστάσεις.

    Αυτό το μαγικό κόλπο του Copperfield, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, εκτελείται για πάνω από 15 χρόνια και με περισσότερους από 100.000 συμμετέχοντες εθελοντές χωρίς να έχει ξαναπροκύψει πρόβλημα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles