22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μία νέα… καλύτερη σχολική ζωή ξεκινάει με την Κωτσόβολος! Μοναδικά δώρα μέσα από αγορές σε σχολικά είδη στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς!

    Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με ταχύτατους ρυθμούς και η Κωτσόβολος προσφέρει μοναδικές παροχές και δωροεπιταγές αξίας 50€ με αγορές μαθητικού εξοπλισμού, μέχρι την Πέμπτη 19/09/21.

    Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς και οι μικροί φίλοι της τεχνολογίας, προετοιμάζονται για το μαθητικό ταξίδι της νέας τους τάξης. Οι μαθητές, αγοράζοντας σχολικά είδη αξίας 30€ και άνω από τα βιβλιοπωλεία και καταστήματα της γειτονιάς τους* και με αγορές 299€ και άνω σε laptop, desktop, tablet, γραφεία, καρέκλες, εκτυπωτές και αναλώσιμα από τα καταστήματα Κωτσόβολος, θα κερδίζουν μία δωροεπιταγή αξίας 50€ για την επόμενη αγορά τους**.

    Μία καλύτερη σχολική ζωή, με υπερσύγχρονο και ετοιμοπαράδοτο μαθητικό εξοπλισμό, περιμένει όλους τους μαθητές στην Κωτσόβολος, κερδίζοντας δώρα σε κάθε αγορά. Για λύσεις τεχνολογίας, τα φυσικά καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, το kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο (210 28 99 999) είναι στη διάθεση όλων, για  να βρει κανείς ό,τι νεότερο κυκλοφορεί.

    Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τις μοναδικές μαθητικές προσφορές της Κωτσόβολος στον παρακάτω σύνδεσμο:

    https://www.kotsovolos.gr/pages/b2school

    ********

    * Στην ενέργεια συμμετέχουν όλα τα βιβλιοπωλεία και καταστήματα που πουλούν σχολικά είδη, με εξαίρεση τις αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρικών ειδών.

    **Η δωροεπιταγή επόμενης αγοράς αξίας €50 μπορεί να εξαργυρωθεί σε αγορές άνω των €200 μέχρι 31/10/21.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles