17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Μία πρώτη ματιά στον κόσμο των 4K Blu-ray discs…

    Μπορεί τα 4K δισκάκια να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από το Blu-ray Disc Association, ωστόσο ένας κατασκευαστής βιάζεται να μας κάνει τις “συστάσεις”.

    Η Singulus αποκάλυψε μέσω του Web site της ότι θα είναι μία από τις εταιρείες που θα διαθέσουν Blu-ray discs τριών layers με δυνατότητα αποθήκευσης έως και 100GB.

    Blu-ray discs

    Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο αν τα κανονικά Blu-ray players, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, θα υποστηρίζουν τους νέους δίσκους. Εκείνο, ωστόσο, που θα μπορούσε ευκολότερα να πει κανείς είναι ότι αυτή η εξέλιξη θα μπορούσε να βοηθήσει στην ευρύτερη εξάπλωση του 4K, σε μία εποχή που ήδη οι πρώτες συμβατές οθόνες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους όπως είδαμε στην πρόσφατη IFA 2013 από κατασκευαστές όπως η Samsung, η Sony ή η LG.

    Φυσικά, υπάρχουν διαθέσιμες συμβατές υπηρεσίες στον κόσμο, όπως το Sony Video Unlimited 4K ή η αντίστοιχη 4K service της Netflix, ωστόσο είναι προφανές ότι ένας “φυσικός δίσκος” θα μπορούσε να αποτελέσει τον καλύτερο τρόπο για να φτάσει η ανάλυση Ultra HD πιο εύκολα σε περισσότερο κόσμο.

    To 4K αρχίζει να διανύει το δρόμο προς τη δημοφιλία και, σίγουρα, η εξέλιξη αυτή μας “ιντριγκάρει” και προετοιμάζει τα μάτια μας για νέες εντυπωσιακές θεάσεις.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles