25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Μία “τραγική” επιλογή κομματιού για το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και η σχέση της με το Facebook

    Το Σαν Μαρίνο και η “γλυκύτατη” Valentina Monetta μάλλον κάνουν τα πάντα για να μη διοργανώσουν του χρόνου το διαγωνισμό της Eurovision (ως νικητές).


    Αυτός είναι, ενδεχομένως, ο λόγος μίας “γλυκανάλατης” επιλογής που δε μας ενθουσίασε η αλήθεια, έχει όμως… “τεχνολογικό” ενδιαφέρον, καθώς μιλάει για το… Facebook.

    Ναι, αμέ! Η νεαρά κάθεται μπροστά στο laptop της στο σχετικό video-clip, τραγουδώντας ευρηματικά στιχάκια όπως τα “Do you wanna play cyber sex again?” (Ελάτε τώρα που θέλετε και μετάφραση… μα τι “greek lovers” είστε;) ή “If you want to come to my house, click me with your mouse” (πείτε μου ότι δεν ανατριχιάσατε ολόκληροι με την έμπνευση του “ποιητή”.)

    Η συμμετοχή της χώρας των 30.000 κατοίκων στο διαγωνισμό της Eurovision -που φέτος θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στις 26 Μαΐου- αναφέρεται στο ρεφρέν στο Facebook και, στη συνέχεια, προσωπικά στον ιδρυτή του Mark Zuckerberg, αν και κάτι μας λέει ότι το κομμάτι δε θα ενθουσιάσει ιδιαίτερα τον ίδιο (αν το ακούσει ποτέ), ούτε φαίνεται ότι θα προτιμηθεί ιδιαίτερα από τους Ευρωπαίους…

    Παρ’ όλα αυτά, δείτε το videο (έχει το ενδιαφέρον του)…

    Πηγή: The Sun

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles