24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Φτιάξε τη δική σου μοναδική θήκη από το micase

    Σίγουρα έχεις ψάξει αρκετές φορές για την καλύτερη θήκη που μπορείς να βάλεις στο smartphone σου, όπως όλοι μας. Κοιτάμε και ψάχνουμε για χρώματα, σχέδια, αγαπημένες εικόνες! Έχω κι εγώ φανταστεί πολύ ξεκάθαρα τι θέλω, αλλά ποτέ δεν το βρίσκω… Αφού έψαξα αρκετά, ανακάλυψα ότι τελικά είναι υπάρχει μια καταπληκτική και πολύ εύκολη λύση και παρακάτω θα δεις το απίθανο τελικό αποτέλεσμα.

    STEP 1: Βρες μια φωτογραφία που γουστάρεις

    Μ’ αρέσουν πολύ οι vintage και οι retropopart φωτογραφίες. Μέσα από μια απλή αναζήτηση “retrophotos” στο Google βρήκα πολλές και ξεχωριστές φωτογραφίες.

    Κατέληξα, λοιπόν, σε μία photo που μου άρεσε για το κινητό μου και την αποθήκευσα σαν αρχείο στον υπολογιστή.

    STEP 2: Φτιάξε τη θήκη σου μέσα σε 1 λεπτό!

    Μετά, πήγα στη σελίδα του www.micase.gr που σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις τη δική σου 3D θήκη με τη χρήση δικών σου φωτογραφιών. Επέλεξα το μοντέλο του κινητού μου και μετά έκανα upload τη photo που είχα σώσει στον υπολογιστή μου. Την έσυρα την έσυρα επάνω στο λευκό καλούπι του κινητού μου, έκανα zoom, rotate και την τοποθέτησα εκεί ακριβώς που ήθελα.Επέλεξα ακόμα και το χρώμα background της θήκης επιλέγοντας μέσα από το τετράγωνο πλαίσιο των χρωμάτων.

    adada

    Η όλη διαδικασία δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό. Αμέσως μου εμφανίστηκε η προεπισκόπηση της θήκης μου και προχώρησα στην παραγγελία. Η θήκη μου ήρθε μετά από 2 ημέρες στο σπίτι μου με courier. Το αποτέλεσμα ήταν ακόμα καλύτερο από αυτό που περίμενα.

    Η θήκη κουμπώνει με απόλυτη ακρίβεια στο κινητό μου. Η εκτύπωση είναι φανταστική σε ανάλυση και καλύπτει όλη την επιφάνεια της θήκης, ακόμα και τις πλαϊνές επιφάνειες. Δεν έχει καμία σχέση με αυτοκόλλητο ή κάτι «ψεύτικο» και δε φεύγει ούτε φθείρεται με τίποτα.

    Ασφαλώς, όλοι οι φίλοι μου την έχουν λατρέψει και έχουν σπεύσει να φτιάξουν κι αυτοί τη δική τους μοναδική θήκη. Άσε που έχω βρει και την καλύτερη και πιο οικονομική λύση για πρωτότυπα δώρα σε φίλους και γνωστούς.

    Με λίγα λόγια, οι custom made θήκες της miCase είναι ό,τι καλύτερο έχω ανακαλύψει για φέτος…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles