16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ο Michael Bay θα γυρίσει ένα πέμπτο και τελευταίο Transformers

    Μέχρι σήμερα απέφευγε να δηλώσει εάν θα συνέχιζε να ασχολείται με το “Transformers” universe, κάτι που έκανε την Paramount Pictures να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Πριν από λίγες ώρες όμως έγινε γνωστό πως ο πολύς Michael Bay, o σκηνοθέτης που τα έσοδα του λάτρεψαν όλα τα στούντιο, αλλά τις ταινίες του όχι και τόσοι πολλοί θεατές, θα επιστρέψει στο διάσημο franchise για μία πέμπτη φορά. Η οποία θα είναι (μάλλον) και η τελευταία που ασχολείται με το action “παιδί” του. 

    michael-bay-on-set-transformers-4

    Σε συνέντευξή που έδωσε στο “Rolling Stone” για το promotion του action thriller 13 Hours που έχει ετοιμάσει, ο Bay επιβεβαίωσε πως το 2017 θα βρεθεί και πάλι πίσω από τις κάμερες για χάρη των Transformers. O Bay δήλωνε από το 2011 πως το Transformers: Dark of the Moon θα ήταν το τελευταίο φιλμ της σειράς ωστόσο επέστρεψε το 2014 για να γυρίσει το Age of Extinction. Ναι, σωστά μαντέψατε και τότε έλεγε πως με αυτή την δουλειά έκλεινε τον κύκλο των Transformers όμως φαίνεται πως τα στούντιο έχουν μεγάλη πειθώ, βλέπε παχυλές αμοιβές, και έτσι ο Bay θα καταπιαστεί μία ακόμη φορά με το προσωπικό του concept που άνοιξε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο (καλό ή κακό είναι άλλο θέμα) στο action σινεμά.
    Πάντως τώρα ο Bay δηλώνει πως το εννοεί πως θα είναι η τελευταία φορά που θα σκηνοθετήσει το franchise, αφού θέλει να δώσει την σκυτάλη σε κάποιον άλλον. Όπως είπε ήταν ο J.J. Abrams εκείνος που τον έπεισε αφού του είπε πως είναι ο μοναδικός τύπος που μπορεί να φτιάξει ένα Transformers φιλμ. Ένας θεός ξέρει πόσο πολύ φούσκωσε τον ήδη μεγάλο εγωισμό του αυτή η ατάκα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles