13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτό του Michael Fassbender από το Assasin’s Creed

    Το όνομα του Michael Fassbender ακούγονταν από το 2012 για το πέρασμα του Assassin’s Creed από τα video games στη μεγάλη οθόνη και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μιλάμε για ένα project που επίσης πέρασε από σαράντα κύματα, καθυστερήσεις και πολλές αλλαγές του release date ωστόσο έχει επιτέλους μπει στη φάση του production. Κάτι που όντως ισχύει αφού έχουμε και την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Fassbender από το φιλμ, σε φουλ “assasin” στυλ.

    AssassinsCreed

    Σύμφωνα με το Yahoo! που είχε την αποκλειστική κυκλοφορία της εικόνας, ο Fassbender παίζει έναν χαρακτήρα ονόματι Callum Lynch, ένα όνομα που δεν λέει κάτι στους φανατικούς gamers αφού είναι ένας original ρόλος ενός original σεναρίου που δεν έχει βασιστεί και τόσο πολύ στο game. Σίγουρα η ατμόσφαιρα του game θα είναι εκεί, αλλά η πλοκή θα είναι ολοκαίνουργια.
    Ο Lynch θα ανακαλύψει πως είναι ένας μακρινός απόγονος της μυστικής Assassins κοινωνίας, μέσα από γενετικές αναμνήσεις που του επιτρέπουν να ξαναζεί τις περιπέτειες του Aguilar, του μακρινού του συγγενή από την Ισπανία του 15ου αιώνα. Αφού θα αποκτήσει τρομερές ικανότητες και γνώσεις θα αποφασίσει να αντισταθεί στην καταπίεση των Knights Templar.
    Το Assassin’s Creed αναμένεται στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου του 2016. Πως σας φαίνεται το στυλ του Fassbender;

    FassbenderAssassinsCreed

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles