22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε τον Michael Fassbender ως Steve Jobs σε vintage διαφήμιση του 1985!

    Αρκετές φωτογραφίες έχουν δει στην επιφάνεια με τον Michael Fassbender να μας δίνει την δική του εκδοχή του ως Steve Jobs, την επερχόμενη βιογραφία που ετοιμάζει o γνωστός Βρετανός σκηνοθέτης Danny Boyle (Trainspotting, 127 Hours, Slumdog Millionaire). Η πιο πρόσφατη όμως είναι κάτι το εντελώς ασυνήθιστο.

    fassapple

    Πρόκειται για μία φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ο user seannung, και στην οποία απεικονίζεται ένα διαφημιστικό πλαίσιο. Σ’ αυτό δεν υπάρχει κάποια σύγχρονη καμπάνια, αλλά μία αναπαράσταση της διαφήμισης του 1985 στην οποία ο Jobs προμοτάριζε τους υπολογιστές NeΧΤ, την εταιρεία που ίδρυσε όταν εκδιώχθηκε από την Apple, πριν επιστρέψει στην εταιρεία δημιούργημα του στα τέλη του 1999. Φυσικά ο “Jobs” στην διαφήμιση δεν είναι άλλος από τον Fassbender, που έχει πάρει την ίδια ακριβώς πόζα.
    Μάλιστα κάτω από την φωτογραφία υπάρχει και μία ατάκα του Jobs για το μέλλον των υπολογιστών, την οποία κάποιος μπορεί να χαρακτηρίσει και πολύ προφητική.
    Να θυμήσουμε πως για τον ρόλο είχαν θέσει υποψηφιότητα ή είχε συζητηθεί πως ίσως τον ερμήνευαν, οι Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Ben Affleck, Matt Damon και πάει λέγοντας.
    Αυτά που είναι ήδη γνωστά για την ταινία είναι πως ο σεναριογράφος του The Social Network, Aaron Sorkin, έχει προσαρμόσει κινηματογραφικά την βιογραφία του Jobs που έγραψε ο Walter Isaacson, με την ιστορία να ξεκινάει από το λανσάρισμα του Mac το 1984, να συνεχίζει με την περίοδο της NeXT και να ολοκληρώνεται με την εμφάνιση του iPod το 2001. Τρεις δηλαδή από τις πλέον σημαντικές στιγμές της καριέρας και της ζωής του Steve Jobs. H ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 9 Οκτωβρίου. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles