18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Michael Keaton και Jenna Ortega στο πρώτο trailer του Beetlejuice 2

    Είναι επικό να βλέπουμε το πρώτο trailer του Beetlejuice 2 με τον “ανεμοδαρμένο” πράκτορα του Keaton να επιστρέφει στη δράση, δίπλα στον Tim Burton που μας έλειπε για καιρό. Η τελευταία του ταινία ήταν το Dumbo του 2019, αν και φυσικά πρόσθεσε πρόσφατα στο βιογραφικό του την επιτυχημένη σειρά του Netflix Wednesday του 2022 με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega.

    H Ortega φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα με την παρέα του Beetlejuice 2 και ελπίζουμε ο χαρακτήρας της να ακολουθήσει ένα παρόμοιο ταξίδι με αυτό που έζησε παλαιότερα η μητέρα της σε αυτή τη νέα ιστορία υπαρξιακής κρίσης μετά το θάνατο. Οι Monica Bellucci, Willem Dafoe, Justin Theroux συμπληρώνουν το καστ του sequel, ενώ παραμένει να φανεί αν κάποια άλλα μέλη από παλιά θα επαναλάβουν τους ρόλους τους με οποιονδήποτε τρόπο.

    Δείτε το trailer του Beetlejuice 2:

    Η επίσημη σύνοψη της Warner Bros αναφέρει: “Μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι στο Winter River. Εξακολουθώντας να στοιχειώνεται από τον Beetlejuice, η ζωή της Lydia ανατρέπεται όταν η επαναστάτης έφηβη κόρη της, η Astrid, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στο πατάρι και η πύλη προς τον Κόσμο των Ψυχών ανοίγει κατά λάθος. Με τα προβλήματα να αναπτύσσονται και στους δύο κόσμους, είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει τρεις φορές το όνομα του Beetlejuice και ο δαίμονας να επιστρέψει για να απελευθερώσει το χάος.”

    Ο Burton επιστρέφει στη σκηνοθεσία με ένα σενάριο των Alfred Gough & Miles Millar (Wednesday) και μια ιστορία των Gough & Millar και Seth Grahame-Smith (The LEGO Batman Movie), βασισμένη στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Michael McDowell & Larry Wilson.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles