16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    The Penguin: Νέος βασιλιάς στη Gotham με “άρωμα” Sopranos (trailer)

    Ο Oswald Cobblepot του Colin Farrell επιστρέφει, όχι όμως για το The Batman II. Τουλάχιστον, όχι για την ώρα! Πρώτα θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά «The Penguin» του Max, ένα spinoff που αποτελεί δημιούργημα των Matt Reeves και Farrell.

    Πολύ λίγα είναι γνωστά μέχρι στιγμής για την πλοκή της σειράς, της οποίας η παραγωγή ξεκίνησε πρόσφατα. Το HBO Max ωστόσο (το οποίο μετονομάζεται σε Max), έδωσε ένα trailer στη δημοσιότητα που επιτρέπει μια πρώτη ματιά. Το video αποκαλύπτει τη σκοτεινή οπτική του Batman, με αρκετές πινελιές από Sopranos, καθώς ο Farrell ρίχνει όλο το υποκριτικό του βάρος στο ρόλο ενός ανερχόμενου γκάνγκστερ.

    Η Lauren LeFranc γράφει το σενάριο του The Penguin και αναλαμβάνει καθήκοντα showrunner. Ο Craig Zobel (Mare of Easttown, The Hunt) σκηνοθετεί τα τρία πρώτα επεισόδια. Οι LeFranc και Zobel είναι παραγωγοί της σειράς μαζί με τους Dylan Clark, Bill Carraro, Farrell και Reeves.

    Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Colin Farrell, Cristin Milioti (Palm Springs), Rhenzy Feliz (Marvel’s Runaways), Michael Kelly (Jack Ryan), Shohreh Aghdashloo (The Expanse) και Deirdre O’Connell (Outer Range), μαζί με τους Clancy Brown (John Wick: Chapter 4) και Michael Zegen (The Marvelous Mrs. Maisel).

    Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας για το The Penguin, αλλά με τα γυρίσματα να βρίσκονται σε εξέλιξη, το ντεμπούτο αναμένεται γύρω στα τέλη του 2023 με αρχές του 2024.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Jennifer Lopez: Μια μητέρα εν δράσει στο νέο θρίλερ του Netflix (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles