19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Michelle Yeoh και Pete Davidson στο Transformers: Rise of the Beasts

    Ο σκηνοθέτης Steven Caple Jr, ο άνθρωπος πίσω από τo «Transformers: Rise of the Beasts», προχώρησε πρόσφατα σε μερικές νέες αποκαλύψεις σχετικά με την ταινία της Paramount, που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 9 Ιουνίου 2023.

    Σε σχετική ανάρτηση στο Instagram, αναφέρεται ότι οι ηθοποιοί Michelle Yeoh και Pete Davidson θα «δανείσουν» τις φωνές τους στη νέα ταινία της Paramount. Ο ίδιος μάλιστα μοιράστηκε δύο ξεχωριστά βίντεο την ώρα των ηχογραφήσεων.

    Η Yeoh θα «ζωντανέψει» με τη φωνή της τον Airazor, ενώ ο Davidson τον Mirage. Στο πρωταγωνιστικό καστ είναι ο Anthony Ramos και η Dominque Fishback σε σενάριο του Τζόμπι Χάρολντ. Το «Rise of the Beasts» διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990, με τους Maximals και Terrorcons να παίρνουν θέση στη μάχη μεταξύ των Autobots και Decepticons που θα γίνει στη Γη. Σύμφωνα με τους «Transformers», ο Airazor είναι μέλος των Maximals, οι οποίοι είναι απόγονοι των Autobots. Ο Mirage είναι ένα autobot που έχει εμφανιστεί ξανά στις ταινίες των Transformers με τη φωνή του αείμνηστου ηθοποιού Francesco Quinn.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες ο Χαμένος Βασιλιάς (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles