17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft προσφέρει 1 δισ. δολάρια στη Samsung για να κυκλοφορήσει Windows Phone smartphones

    Είναι γεγονός πως το 90% του οικοσυστήματος των Windows Phone αποτελείται, αυτή τη στιγμή, από μοντέλα της σειράς Lumia της Nokia, με τους υπόλοιπους κατασκευαστές που έχουν, κατά καιρούς, “ασχοληθεί” με το λειτουργικό της Microsoft να μην του δίνουν πλέον ιδιαίτερη σημασία. Και παρά την εξαγορά της Nokia, η αμερικανική εταιρεία φαίνεται πως θέλει να αλλάξει αυτό, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίζεται ο γνωστός Ρώσος blogger, Eldar Murtazin.

    samsung-windows-phone

    Όπως αναφέρει σε ένα tweet του, η Microsoft έχει προσφέρει 1 δισ. δολάρια στη Samsung, αν η εταιρεία κυκλοφορήσει Windows Phone συσκευές, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν. Μία παρόμοια συμφωνία έχει γίνει και με τη Nokia, η οποία, ως μέρος του deal της με τη Microsoft, λαμβάνει 250 εκατ. δολάρια κάθε τρίμηνο του έτους από την αμερικανική εταιρεία.

    Έως τώρα δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση για τη συμφωνία Microsoft-Samsung, ωστόσο η είδηση αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά τις βλέψεις που έχουν στο Redmond για το mobile λειτουργικό τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles