21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft δέχεται Bitcoins στα Xbox και Windows online stores!

    Όσο περνάει ο καιρός τα Bitcoins κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στις online συναλλαγές, όπου πλέον δείχνουν να ξεφεύγουν από το status του απλού trend. Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώνεται και από την απόφαση της Microsoft να αρχίσει να δέχεται Bitcoins για την αγορά digital content στα online stores του Xbox και Windows Store.

    bitcoins

    Έτσι λοιπόν, οι κάτοικοι των Η.Π.Α. (αρχικά) θα μπορούν να αγοράζουν applications,  παιχνίδια, μουσική και videos, από τα Windows, Windows Phone, Xbox Games, Xbox Music και Xbox Video stores. Η Microsoft επιτρέπει συναλλαγές με Bitcoins που δεν ξεπερνούν τα 100$, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η δυνατότητα για αποζημίωση σε περίπτωση λάθους ή σε περίπτωση που ο χρήστης μετανιώσει για την αγορά που πραγματοποίησε. Επίσης, οι υπεύθυνοι της Microsoft σημειώνουν ότι η χρήση Bitcoins επιτρέπεται μόνο για την αγορά digital περιεχομένου και όχι οποιοδήποτε προϊόντος σε physical μορφή (όπως για παράδειγμα είναι τα Lumia Phones). H Microsoft δεν είναι η μόνη από τον κόσμο των νέων τεχνολογιών που υιοθέτει τα Bitcoins, καθώς εδώ και πολύ καιρό η Dell επιτρέπει τη συγκεκριμένη online συναλλαγής. Ωστόσο, η Amazon ούτε που θέλει να ακούσει για Bitcoins και εξακολουθεί να αντιστέκεται στην ραγδαία άνοδο της συγκεκριμένης μορφής online συναλλαγών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles