14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Microsoft εναντίον όλων, επεισόδιο Νο. 68964. To νέο video για τα Windows Phone τα βάζει με το Samsung Galaxy S4

    Έχουμε πει πως η Microsoft μέσα στο 2013 έχει να ξοδέψει 1 δις δολάρια για το marketing. Είναι πολλά τα λεφτά. Το νέο πόνημα της εταιρείας που εδρεύει στο Redmond, τα βάζει με  Samsung Galaxy S4 και πιο συγκεκριμένα την… τιμή του. (Στις ΗΠΑ).

    windows phone

    Ο… παρουσιαστής, πηγαίνει και αγοράζει ένα Samsung Galaxy S4 χωρίς συμβόλαιο. Πληρώνει περίπου 750 δολάρια. Κι έπειτα, πηγαίνει σε ένα κατάστημα Microsoft (ναι υπάρχουν αυτά στις ΗΠΑ), αγοράζει ένα Nokia Lumia 521 χωρίς συμβόλαιο και φεύγει μαζί με: Xbox music subscription, USB, ακουστικά κι ένα μικρό laptop με Windows 8.

    Έχει άδικο; Όχι τόσο. Αν κάνουμε την αντίστοιχη αναγωγή εδώ στην Ελλάδα, με τα χρήματα που θα δώσει κάποιος για ένα Samsung Galaxy S4 μπορεί να ζήσει μία 4μελής οικογένεια για ένα μήνα και να πληρώσει και κάποια δόση στην εφορία. Συγκρίνεις, όμως, αγαπητή κα Microsoft, το Samsung Galaxy S4 με ένα Nokia Lumia 521; Θα μπορούσες να το συγκρίνεις με το 925, οπότε, δεν θα σου έμεναν στο χέρι 650 δολάρια, αλλά 300. Και τότε θα μπορούσες να έχεις ξεκινήσει μία συζήτηση σε πολύ καλύτερη βάση. Όπως για την ποιότητα των υλικών κατασκευής της συσκευής (πλαστικό vs polycarbonate), τα specs, αλλά και την overall εμπειρία χρήσης, μαζί με τις διαθέσιμες εφαρμογές και την ελευθερία κινήσεων μέσα στο λειτουργικό.

    Δείτε το πόνημα της Microsoft:

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles