22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Microsoft: Αναθέτει σε τρίτη εταιρεία την υποστήριξη των Lumia και feature phones

    Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι η Microsoft πιθανότατα επιθυμεί να απαλλαχθεί από την εμπορική ονομασία Lumia και την οικογένεια συσκευών που αυτή περιλαμβάνει και να στραφεί στη σειρά Surface την οποία θα συνεχίσει να αναπτύσσει, εστιάζοντας εκεί όλες τις προσπάθειες. Αρχής γενομένης από το μήνα που διανύουμε, μια τρίτη εταιρεία θα αναλάβει την παγκόσμια υποστήριξη των Lumia smartphones και των feature phones της Microsoft.

    lumia

    Ο λόγος, για την B2X, που αποτελεί μια ευρωπαϊκή εταιρεία, επιφορτισμένη με το έργο της υποστήριξης smartphone συσκευών σε θέματα εγγύησης, επισκευών αλλά και άλλου είδους λογιστικά θέματα. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια εταιρεία η οποία ασχολείται με την επισκευή smartphone συσκευών από περισσότερους από 10 κατασκευαστές, επομένως η απόφαση της Microsoft δεν προκαλεί και ιδιαίτερα μεγάλη έκπληξη. «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την ευκαιρία που μας δίνεται να παρέχουμε υποστήριξη σε παγκόσμιο επίπεδο για τους χρήστες συσκευών Lumia και feature phones. Με πάνω από 400 συνεργάτες service και 2.000 σημεία παρουσίας το οικοσύστημα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας υπόσχεται να ικανοποιήσει στο έπακρο τις ανάγκες αυτών των πελατών», τόνισε σε δηλώσεις του στέλεχος της εταιρείας.

    Παράλληλα, η Microsoft και η B2X, ανακοίνωσαν ότι οι κάτοχοι συσκευών Lumia θα μπορέσουν να κατεβάσουν μια εφαρμογή από το Windows Store στα μέσα Οκτωβρίου, η οποία ονομάζεται Smartpapp και επιτρέπει να κάνουν μια γρήγορη διάγνωση στη Lumia συσκευή τους, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα γρήγορης και εύκολης επικοινωνίας με ένα εκπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών σε πραγματικό χρόνο.

    Να σημειωθεί ότι για Lumia smartphones τα οποία αγοράστηκαν τους τελευταίους έξι μήνες υπάρχει η νέα επί πληρωμή υπηρεσία SMARTPROTECT που επιτρέπει την επέκταση της ελάχιστης εγγύησης σε συνδυασμό με την ασφάλιση του smartphone. Με τις τελευταίες αυτές εξελίξεις, η Microsoft καταφέρνει να απαλλαχθεί πλήρως από τα Lumia smartphones και να εστιάσει σε άλλα σχέδια. Τα Windows 10 Mobile συνεχίζουν να αναπτύσσονται, λαμβάνοντας τις απαραίτητες κάθε φορά ενημερώσεις, χωρίς όμως να γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, όσον αφορά την υποστήριξη του συγκεκριμένου λειτουργικού εκ μέρους της Microsoft.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles