15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Microsoft και Lenovo δίνουν τα χέρια και συμφωνούν για τη διάθεση των Microsoft apps!

    Είναι σύνηθες το φαινόμενο οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας να συνάπτουν στρατηγικές συμφωνίες που μπορούν να τους προσφέρουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Πρόσφατα, όπως έγινε γνωστό η Microsoft με τη Lenovo έδωσαν τα χέρια, με το deal να αφορά στη διάθεση μίας σειράς γνωστών Microsoft εφαρμογών μέσω των συσκευών (tablets και smartphones) της Lenovo, όπως επίσης και την περαιτέρω ανάπτυξη αρκετών τεχνολογικών patents που μέχρι πρότινος ανήκαν στην Motorola.

    Microsoft-Mobile-Apps

    Σε ότι έχει να κάνει με την συμφωνία που αφορά τα Microsoft apps, η Lenovo θα αρχίσει πολύ σύντομα να εγκαθιστά στις συσκευές της γνωστές εφαρμογές όπως είναι το Skype, το MS Office και το OneDrive, οι οποίες θα έρχονται pre-installed. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε για τον «γάμο», ο corporate vice president (OEM Division) της Microsoft, Nick Parker, η συμφωνία ανάμεσα στη Microsoft και στη Lenovo θα δώσει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια χρήστες να κάνουν πιο εύκολη την επικοινωνία τους και να είναι πιο παραγωγικοί στην καθημερινότητα τους. Εάν και δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία που να αφορούν στο ύψος του εν λόγω deal, το μόνο βέβαιο είναι ότι η Microsoft σίγουρα κερδίζει πολλά από μία τέτοια συμφωνία, καθώς ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τη θέση της στην αγορά των Android mobile-based εφαρμογών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles