19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft θα σταματήσει την υποστήριξη των Windows Phone 8 και 7.8 το 2014

    microsoft-ces-booth

    Όπως σε κάθε προϊόν της, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την υποστήριξη του λειτουργικού Windows Phone 8 μέχρι την 8η Ιουλίου 2014 και την υποστήριξη του Windows Phone 7.8 μέχρι την 9η Σεπτεμβρίου 2014. Μέχρι εκείνες τις ημερομηνίες δηλαδή, η εταιρεία θα συνεχίζει να εκδίδει updates και patches για τους χρήστες των συσκευών αυτών.

    Η Microsoft απέφευγε πολύ καιρό τώρα να δεσμευτεί για τον κύκλο ζωής των διαφόρων εκδόσεων του λογισμικού της για smartphones, αλλά με αυτή την ανακοίνωση επιβεβαιώνει τους 18 μήνες. Φυσικά, η εταιρεία δεν δεσμεύεται για το αν όλες οι υπάρχουσες συσκευές θα αναβαθμίζονται στις νέες εκδόσεις λογισμικού, όταν αυτές κυκλοφορούν γιατί, όπως επισημαίνει, αυτό εξαρτάται από τα δίκτυα, τις περιοχές, αλλά και το hardware κάθε συσκευής.

    Όσο κι αν ακούγεται «λογικό» αυτό, ελπίζουμε όμως να μην επαναληφθεί το «φιάσκο» της απομόνωσης των πρώτων Lumia που κυκλοφόρησαν από τη Nokia από τα Windows 8, σε λιγότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία τους. Εννοώντας πως, αν εν τέλει κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι η έκδοση Windows Blue, να αναβαθμιστούν σε αυτή όλες οι συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά φορώντας Windows 8.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles