20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Microsoft ανακοινώνει το «Skype for Business»

    Skype-For-Business

    Στο πλαίσιο μιας σειράς από αναβαθμίσεις που στοχεύουν στην αντιμετώπιση μια ευρείας γκάμας από ανάγκες χρηστών, καθώς και στη δημιουργία ευκαιριών διαδικτυακής συνεργασίας, η Microsoft εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία «Skype for Business».

    Αντικαθιστώντας το Microsoft Lync, το «Skype for Business» συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του Lync και του Skype, διατηρώντας ένα interface τύπου-Skype για μια πιο διαισθητική εμπειρία, είτε ο χρήστης βρίσκεται στο χώρο εργασίας, είτε επικοινωνεί με το στενό του περιβάλλον. Το «Skype for Business» διατηρεί την οικειότητα και εκτίμηση που χαίρει το Skype, προσθέτοντας συνάμα την ασφάλεια και τις ρυθμίσεις του Lync. Μέσω του «Skype for Business» θα μπορούν επίσης επιχειρήσεις και οργανώσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα δίκτυο εκατοντάδων εκατομμυρίων χρηστών Skype σε όλο τον κόσμο.

    Στα χαρακτηριστικά του «Skype for Business» συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων το Instant Messenger, voice and video calls, και οι διαδικτυακές συναντήσεις, και έχει ρυθμιστεί για λειτουργία στο πλαίσιο του Microsoft Office προσφέροντας έτσι μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Ωστόσο, παρά τις ομοιότητες, το Skype και το «Skype for Business» είναι δυο εντελώς ξεχωριστά προϊόντα με διαφορετικές ταυτότητες χρηστών και κωδικούς πρόσβασης.

    Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν τη νέα εφαρμογή «Skype for Business» για κινητά –  στις πλατφόρμες iOS και Android – η οποία θα είναι διαθέσιμη σε μερικούς μήνες. Στο μεταξύ, θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Lync mobile για πελάτες μέσω του «Skype for Business».

    Το νέο server του «Skype for Business» θα είναι διαθέσιμο από VLSC την 1 Μαΐου. Στα τέλη Απριλίου χρήστες του Office 365 θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη νέα υπηρεσία «Skype for Business», ενώ θα είναι διαθέσιμη σε όλους του καταναλωτές περί τα τέλη Μαΐου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles