25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft: Ανοδικά κινούνται οι πωλήσεις των Surface λόγω …MacBook Pro

    Η Microsoft και η Apple παρουσίασαν νωρίτερα φέτος η κάθε μια τις δικές της προτάσεις στο χώρο των laptops, η πρώτη το Surface Book και η δεύτερη το MacBook Pro 2016. Το τελευταίο δέχθηκε σφοδρές κριτικές από μερίδα χρηστών για τις … θαρραλέες αποφάσεις που έχει λάβει η εταιρεία, όσον αφορά το design του. Κερδισμένη φαίνεται να βγαίνει η Microsoft από αυτές τις αλλαγές του σχεδιασμού του MacBook, καθώς πλήθος αναφορών θέλει πολλούς χρήστες των εν λόγω συσκευών να έχουν στραφεί πλέον στις προτάσεις της Microsoft.

    «Τα ευέλικτα προγράμματα ανταλλαγής που προσφέρουμε για τα MacBook και ο συνδυασμός του ενθουσιασμού για τις καινοτομίες των Surface με την απογοήτευση για τα MacBook Pro, κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να μεταβούν στα Surface laptops», ανέφερε πρόσφατη δημοσίευση στο επίσημο blog της η Microsoft. Η εταιρεία από τη μεριά της δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους αριθμούς για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς τους.

    macbook

    Να σημειωθεί ότι η εταιρεία προσφέρει ως και 650 δολάρια σε χρήστες, οι οποίοι θα θελήσουν να μεταβούν σε ένα Surface Book ή Surface Pro 4, ενώ, μάλιστα, τα συγκεκριμένα laptops αποτέλεσαν το αντικείμενο προσφορών κατά τη διάρκεια της Black Friday από την ίδια και τους συνεργάτες της, κάτι που δεν έγινε με την Apple και η οποία επέλεξε να μη συμπεριλάβει τα MacBook Pro 2016 στις προσφορές.

    Μπορεί η Microsoft να επωφελείται σημαντικά από την κατάσταση, έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στις μέρες μας, αλλά τα MacBook Pro συνεχίζουν να αποτελούν τις καλύτερες προτάσεις, σύμφωνα με τη γνώμη πολλών. Στην ουσία, αν εξετάζετε την αγορά ενός high-end notebook, οι δυο αυτές προτάσεις, Surface και MacBook Pro, θα πρέπει σίγουρα να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεών σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles