16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft απαντάει για την καθυστέρηση του update σε Windows 10 Mobile

    Η πλειονότητα των χρηστών Lumia περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να δουν την αναβάθμιση του λειτουργικού των smartphones τους από Windows Phone 8.1 σε Windows 10 Mobile. Κι ενώ αρχικά το roll-out του πολυπόθητου update θα συνέβαινε (υποτίθεται) το Νοέμβριο του 2015, τελικά φτάσαμε στο 2016 και… ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Έτσι λοιπόν για να γνωρίσει κάποιος το νέο λειτουργικό θα πρέπει να προτιμήσει τις ναυαρχίδες Lumia 950 και Lumia 950 XL ή να συμμετέχει στο Microsoft insider program.

    Windows 10 Mobile 2

    H Microsoft θέλοντας να καθησυχάσει τους ανήσυχους χρήστες που όλο ακούν για Windows 10 Mobile και Windows 10 Mobile δεν βλέπουν… μέσω μίας επίσημης ανακοίνωσης της τόνισε ότι το πολυπόθητο update θα είναι έτοιμο πολύ σύντομα και μόλις ετοιμαστεί το update, οι users θα μάθουν αμέσως κατά πόσο το κινητό τους μπορεί να δεχθεί την αναβάθμιση. Επίσης, για μία ακόμη φορά οι υπεύθυνοι της Microsoft σημειώνουν ότι για να μπορέσει ένα Windows Phone να λάβει το Windows 10 Mobile Update θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ενώ επίσης αναφέρεται ότι ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε smartphone θα υποστηρίζονται (ή όχι) κάποια features του λειτουργικού. Αν και δεν υπάρχει τίποτα επίσημο από τη Microsoft, ενδεχομένως η καθυστέρηση το roll-out του νέου OS να οφείλεται στην προσπάθεια που γίνεται ώστε το νέο λειτουργικό να καταστεί πιο ασφαλές και πιο σταθερό, αλλά και περισσότερο optimized ώστε να τρέχει σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές γίνεται… Υπομονή, λογικά το νέο OS δεν αργεί πολύ…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles