21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft: Διαθέσιμο για όλους το AI-powered Bing

    Η Microsoft ανακοίνωσε ότι από εδώ και πέρα ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την αναβαθμισμένη με ΑΙ μηχανή αναζήτησης Bing, χωρίς να χρειάζεται να μπει στη λίστα αναμονής που προβλεπόταν μέχρι σήμερα. Το ανανεομένο Bing αποκαλύφθηκε το Φεβρουάριο και έρχεται με chatbot που ενσωματώνει το GPT-4 της OpenAI.

    Με την εμφάνισή του στα τέλη Νοεμβρίου, το ChatGPT πυροδότησε ένα κύμα περιέργειας για την τεχνητή νοημοσύνη που δημιουργεί κείμενο, εικόνες και άλλο περιεχόμενο. Πρόκειται για ένα πεδίο στο οποίο «κονταροχτυπιούνται» αυτή τη στιγμή οι τεχνολογικοί κολοσσοί, με τη Google να έχει ήδη παρουσιάσει τη δική της πρόταση που ακούει στο όνομα Bard. Η Microsoft παρέχει υπηρεσίες cloud για το ChatGPT και προσφέρει GPT-4 σε επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν την ΑΙ.

    Εκτός από την ελεύθερη πρόσβαση στο AI chatbot, η Microsoft ανακοίνωσε και το νέο «κύμα» καινοτομίας, παρουσιάζοντας τα νέα χαρακτηριστικά με τα οποία “εφοδιάζεται” το Bing. Σύντομα θα μπορεί να παράγει διαγράμματα, γραφικές παραστάσεις και κείμενο με πλούσια μορφοποίηση, ενώ ο Bing Image Creator θα υποστηρίζει πλέον τις περισσότερες από 100 γλώσσες που προσφέρονται και στην αναζήτηση του Bing. Όπως γνωστοποίησε η Microsoft, προσεχώς θα είναι δυνατή η αναζήτηση με βάση μια εικόνα και προστίθεται, μεταξύ άλλων, ιστορικό συνομιλιών για τους χρήστες, ώστε να μπορούν συνεχίζουν συζητήσεις που πραγματοποίησαν στο παρελθόν. Τέλος, ο Edge θα λάβει επίσης κάποιες αναβαθμίσεις και νέες λειτουργίες που θα τροφοδοτούνται από το Bing AI.

    Διαβάστε επίσης:

    Samsung SmartThings Find: Επεκτείνεται με περισσότερους από 300 εκατ. κόμβους

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles