13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έτοιμη να λανσάρει τη δική της wearable συσκευή η Microsoft!

    Πληροφορίες του Forbes, που είναι σε θέση να επιβεβαιώσει το The Verge, αναφέρουν ότι η Microsoft ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της wearable συσκευή “μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες”.

    SPOT smartwatch 2004
    Το “επαναστατικό” για την εποχή του, smartwatch με την τεχνολογία SPOT, που η Microsoft είχε παρουσιάσει πίσω στο… 2004.

    Πρόκειται για ένα fitness band, που αναμένεται να ανακοινώσει η αμερικανική εταιρεία και το οποίο, φυσικά, θα επικεντρώνεται σε “αθλητικού τύπου” δραστηριότητες, αν και θα έχει και κάποια smartwatch features. Έτσι, θα μπορεί να παρακολουθεί τα βήματά σας, τον καρδιακό ρυθμό, πόσες θερμίδες καίτε κ.ά., χάρη στους ενσωματωμένους αισθητήρες του.

    Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πληροφορίες ότι το fitness band της Microsoft θα διαθέτει υποστήριξη τόσο των Windows Phone όσο και των iOS και Android χρηστών, καθώς η εταιρεία ετοιμάζει ξεχωριστές εφαρμογές για κάθε mobile OS. Διαβάζουμε, επίσης, πως θα έχει διάρκεια ζωής για την μπαταρία του δύο ημέρες, ενώ, σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, θα έχει οθόνη 1.5 ίντσας και αφαιρούμενο “λουράκι”.

    Φωτογραφία που διέρρευσε νωρίτερα μέσα στη χρονιά από patent fillings της Microsoft για ένα fitness band.
    Φωτογραφία που διέρρευσε νωρίτερα μέσα στη χρονιά από patent fillings της Microsoft για ένα fitness band.

    Φαίνεται πως θα δούμε την ανακοίνωσή του πολύ σύντομα οπότε και θα μάθουμε περισσότερα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles