18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft έχει στα σκαριά νέα πάμφθηνα Windows 10 Lumia phones!

    Είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό η Microsoft έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τη low-range κατηγορία, ρίχνοντας στην αγορά πραγματικά οικονομικές συσκευές που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν σπάνε το φράγμα των 100 ευρώ. Σύμφωνα με αναφορές που μας έρχονται από παράγοντες της αγοράς, η Microsoft ήδη δουλεύει πάνω σε 2 νέα low-end Lumia Phones, τα οποία αναμένεται να φορούν το νέο λειτουργικό Windows 10.

    Lumia Phones Windows 10

    Τα entry-level αυτά μοντέλα, η Microsoft στοχεύει να τα λανσάρει στην κινεζική αγορά έχοντας σαν στόχο να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα των 4G LTE smartphones. Όπως λέγεται το κόστος τους δεν θα ξεπερνάει τα 80$ οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι δεν θα είναι και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά απλώς θα προσφέρουν ικανοποιητικές επιδόσεις που θα έχουν σαν στόχο να καλύψουν τις απλές καθημερινές ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Ειδικότερα, τα συγκεκριμένα Lumia Phones αναμένεται να στηρίζονται σε έναν οικονομικό τετραπύρηνο Snapdragon 210, ο οποίος θα είναι χρονισμένος στo 1.1GHz, ενώ θα διαθέτουν Adreno 304 GPU και θα υποστηρίζουν Bluetooth 4.1 και 802.11 n Wi-Fi. Επιπλέον, οι δύο αυτές low-budget προτάσεις θα έρχονται με display στα 720p, κάμερες στα 8 MPixel, αλλά και video capturing στα 1080p. Η Microsoft παίζει στα δάχτυλα την low-end κατηγορία, οπότε κάτι μας λέει ότι εάν τα προαναφερθέντα μοντέλα εμφανιστούν και από τα μέρη μας, συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για να γίνουν ανάρπαστα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles