24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft Κύπρου: Επιβράβευσε την αριστεία με την 2η Απονομή “Microsoft Partner Awards”

    FM0_4323-LR

    Στο πλαίσιο των εορτασμών της για τα 15 χρόνια παρουσίας της στην κυπριακή αγορά, η Microsoft, βράβευσε και φέτος τους συνεργάτες της που διέπρεψαν το 2016. Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Λευκωσία, στην οποία παρευρέθηκαν προσκεκλημένοι από τον πολιτικό χώρο και τον κλάδο της τεχνολογίας, η εταιρία επιβράβευσε τους συνεργάτες της οι οποίοι χρησιμοποιώντας τις τεχνολογικά προηγμένες και καινοτόμες λύσεις της Microsoft κατά το παρελθόν έτος, πέτυχαν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες της, προσδίδοντας στις επιχειρήσεις αυτές περισσότερη αξία.

    Την απονομή των βραβείων παρουσίασε ο κος Κωνσταντίνος Καττιρτζής, Account Manager, της Microsoft Κύπρου, ο οποίος αναφέρθηκε στο τεχνολογικό ενθουσιασμό των συνεργατών της εταιρείας, τόσο στην ανάπτυξη όσο και στη χρήση των λύσεων της Microsoft. «Οι συνεργάτες της Microsoft είναι αξιόλογη εκπροσώπηση του τεχνολογικού κολοσσού, που μέσω της συνεχούς επένδυσής τους σε πιο καινοτόμες και σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, αντιδρούν σε κάθε απαίτηση λειτουργικά και δημιουργικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    FM0_4074-LR

    Οι εταιρείες που βραβεύτηκαν ήταν οι ακόλουθες:

    1. Best Performance Award:
    Βραβεύθηκε η εταιρία Logicom Solutions Ltd
    2. Strongest Cloud Drive Award:
    Βραβεύθηκε η εταιρία Chrisons Co. Ltd
    3. Fastest Cloud Acceleration Award:
    Βραβεύθηκε η εταιρία COMIT Solutions Ltd
    4. Cloud Commitment Award:
    Βραβεύθηκε η εταιρία Ralliton Ltd
    5. ISV Innovation Award:
    Βραβεύθηκε η εταιρία Qwantum Leap
    6. Most “Dynamic” Partner Award:
    Βραβεύθηκε η εταιρία Dot.Cy Developments Ltd

    Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον κο Γιώργο Πετρακίδη, Country Manager Microsoft Κύπρου, τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργο Λακκότρυπη, τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Μάριο Δημητριάδη, την Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο κα Kathleen Doherty, τον κο Στέλιο Χειμώνα, Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και την κα Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία που απονεμηθήκαν στη Κύπρο, προστίθενται στο βραβείο Microsoft Partner of the Year, το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο από το Παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της Microsoft. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την 1η Ιουνίου και θα γιορταστεί κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης «Microsoft Inspire», που θα πραγματοποιηθεί στην Washington DC τον Ιούλιο. Οι τρεις υποψήφιοι για αυτό το βραβείο είναι: Chrisons Co. Ltd, Dot.Cy Developments Ltd και Ralliton Ltd.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles