11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft: Λαμπερή εκδήλωση για τα 15 χρόνια παρουσίας στην αγορά της Κύπρου

    microsoft gala 15 3

    Ένα ξεχωριστό Gala Dinner διοργάνωσε πρόσφατα η Microsoft, για να γιορτάσει τα 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην κυπριακή αγορά.  Ανάμεσα στους καλεσμένους που τίμησαν την εταιρεία με την παρουσία τους, ήταν ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κος Μάριος Δημητιάδης, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κος Γιώργος Λακκοτρύπης καθώς και η Πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κύπρο, κα Kathleen Doherty.

    Σε χαιρετισμό στην εκδήλωση, ο κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, αναφέρθηκε στην καινοτόμα δραστηριότητα της εταιρείας στις τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς και την κοινωνική προσφορά της στον άνθρωπο, με την ποικίλη δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που ανέπτυξε στα 15 χρόνια παρουσίας της στο νησί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, πριν την υπουργοποιήσει του, εργαζόταν επί σειρά ετών στην Microsoft, και υπήρξε μαζί και τον κ. Γιώργο Πετρακίδη, οι πρώτοι άνθρωποι που «σύστησαν» τη Microsoft στην κυπριακή αγορά.

    Από την πλευρά του ο κύριος Γιώργος Πετρακίδης Country Manager Cyprus, μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στο πάθος που διακρίνει τους 15 επαγγελματίες που απαρτίζουν την ομάδα της Microsoft και την υπευθυνότητα με την οποία εργάζονται προς υλοποίηση ενός κοινού οράματος: Την ενδυνάμωση του κάθε ανθρώπου τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, να επιτύχει περισσότερα μέσω της τεχνολογίας και του «φηφιακού ανασχηματισμού». 

    microsoft gala 15 2

    Microsoft “Partner Awards” 2016

    Τέλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα βραβεία “Partner Awards” στους συνεργάτες της Microsoft που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν στις κατηγορίες που επιλέχθηκαν ήταν:

    1. Best Performance Award: Logicom Solutions Ltd
    2. Strongest Cloud Drive Award: Chrisons Co. Ltd
    3. Fastest Cloud Acceleration Award: COMIT Solutions Ltd
    4. Cloud Commitment Award: Ralliton Ltd
    5. ISV Innovation Award: Qwantum Leap
    6. Most “Dynamic” Partner Award: Dot.Cy Developments Ltd

    microsoft gala 15 1

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles