21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Microsoft Lumia 650 έρχεται το Φεβρουάριο και φημολογείται ότι θα είναι το μοναδικό Lumia για το 2016!

    Σύμφωνα με έγκριτες πηγές, η Microsoft δεν αποκλείεται στις αρχές Φεβρουαρίου να ανακοινώσει ένα νέο Windows 10 Mobile phone, το οποίο προφανώς δεν θα είναι άλλο από το Lumia 650, το οποίο ακούγεται έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα. To Lumia 650 πρόκειται να λανσαριστεί από την Microsoft ως ένα οικονομικό «business» phone που όμως (εάν τα renders του που έχουν διαρρεύσει ανταποκρίνονται τελικά στην πραγματικότητα) θα διαθέτει ένα καθαρά premium design κυρίως εξαιτίας και του μεταλλικού frame που θα “αγκαλιάζει” τη συσκευή.

    Lumia 650 2

    Όσον αφορά, τα tech specs του, το Lumia 650 μάλλον δεν θα προκαλέσει την έκπληξη των high-end users, καθώς εάν κρίνουμε από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, θα απευθύνεται περισσότερο στους business users αλλά και στον μέσο καταναλωτή. Όσον αφορά την οθόνη του, το Lumia 650 θα διαθέτει display στις 5 ίντσες (στα 720×1280 pixels), ένα quad-core Snaprdragon 212 (ή Snapdragon 200) chipset, το οποίο θα συνοδεύεται από 1GΒ μνήμης RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ φυσικά το μεγάλο του ατού θα είναι ότι θα τρέχει Windows 10 out-of-the box, συμπληρώνοντας έτσι μία τετράδα “native” Windows 10 Phones μαζί με τα Lumia 950, 950 XL και 550.

    Microsoft-Lumia-650---unofficial-renders

    Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από το report του Windows Central είναι ότι το 650 θα είναι το μοναδικό κινητό που θα βγάλει η Microsoft μέσα στο 2016, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μην δούμε ποτέ τα φημολογούμενα Lumia 750 και Lumia 850. Εννοείται βέβαια ότι τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια τη Microsoft, για αυτό και καλό θα ήταν να μείνουμε στο ότι το Lumia 650 θα αποτελέσει πολύ σύντομα το τέταρτο κατά σειρά Windows 10 Mobile phone.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles