18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Επίσημη αποκάλυψη του Microsoft Lumia design χωρίς το brand της Nokia

    Η Microsoft “ανακοινώνει” και επίσημα την αντικατάσταση του εμπορικού σήματος Nokia με το… Microsoft Lumia στα Windows Phone της εταιρείας, δίνοντας στη δημοσιότητα και το πρώτο… φωτογραφικό υλικό.

    Microsoft-Lumia-Brand

    “Ανυπομονώντας να παρουσιάσει μία Microsoft Lumia συσκευή σύντομα”, η εταιρεία, όπως σας γράψαμε πριν λίγες ημέρες, έχει ήδη ξεκινήσει να αλλάζει όνομα σε social media pages της, ενώ, όπως διαβάζουμε στην τωρινή της ανακοίνωση που συμπεριλαμβάνει μία συνέντευξη της Tuula Rytilä, Senior Vice President of Marketing for Phones της Microsoft, θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το brand Nokia σε entry-level συσκευές, όπως το Nokia 130, καθώς έχει σχετική 10ετή άδεια από τη φινλανδική εταιρεία. Όσον αφορά τα smartphones, η Microsoft είχε περίοδο 18 μηνών για να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το Nokia brand στα smartphones της, αρκετό χρόνο δηλαδή για μία ομαλή μετάβαση.

    Microsoft-smartphone-brand

    Η Microsoft αποκάλυψε χθες ότι πούλησε 9,3 εκατομμύρια Lumia Windows Phones το πρόσφατο τρίμηνο, μικρή αύξηση από τα 8,8 εκατομμύρια smartphones που είχε πουλήσει την ίδια περίοδο την περασμένη χρονιά, ενώ τώρα αντιμετωπίζει μία νέα πρόκληση με αφορμή το νέο εμπορικό σήμα των συσκευών στην καινούρια τους περίοδο χωρίς το brand της Nokia.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles