17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft Mesh: Μια virtual πλατφόρμα που ανεβάζει το meeting σε άλλο level

    Τη στιγμή που οι περισσότερες εταιρείες πιέζουν τους υπαλλήλους τους να επιστρέψουν στα γραφεία μετά την πανδημία, η Microsoft προτείνει έναν νέο τύπο «υβριδικής» εργασίας, ανακοινώνοντας το Microsoft Mesh. Πρόκειται για μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντιούνται στο ίδιο μέρος, ακόμη και αν οι πραγματικοί άνθρωποι βρίσκονται διασκορπισμένοι σε κάθε άκρη της γης. Η virtual connection πλατφόρμα τροφοδοτείται μέσω του γνωστού Microsoft Teams.

    Η Microsoft έχει δοκιμάσει το Mesh σε εταιρείες όπως η Accenture και η Takeda. Η πλατφόρμα παρέχει μια σειρά από προκατασκευασμένους χώρους όπου οι εταιρείες μπορούν να προσαρμόσουν τα πάντα, από ενημερωτικά βίντεο έως λογότυπα – χωρίς να χρειάζεται να εισάγουν κωδικό. Η εργαλειοθήκη Mesh λειτουργεί μέσω της Unity, της πλατφόρμας ανάπτυξης 2D και 3D της Microsoft, για να προσαρμόσει περαιτέρω τον εικονικό κόσμο.

    Επί του παρόντος, το Mesh της Microsoft είναι διαθέσιμο μόνο σε desktops και Meta Quest VR (εάν οι εργαζόμενοι θέλουν μια πιο συναρπαστική εμπειρία). Η Microsoft προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή έξι μηνών σε οποιονδήποτε διαθέτει επιχειρηματικό ή εταιρικό πρόγραμμα. Διαφορετικά, οι τιμές κυμαίνονται από 4 $ ανά χρήστη μηνιαίως για το Microsoft Teams Essentials έως και 57 $ ανά χρήστη μηνιαίως για το Microsoft 365 E5.

    Διαβάστε επίσης:

    Huawei MateBook D16 2024 Hands-On Review: «Η τέχνη της… εξέλιξης»! – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles