21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Τώρα ελέγχετε το dashboard του Xbox360 μέσω iOS και Android

    Σήμερα η Microsoft διέθεσε την αναβαθμισμένη έκδοση της δωρεάν εφαρμογής My Xbox Live, τόσο για iPhone και iPad, όσο και για Android, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε το προφίλ σας στο Xbox Live. Η έκδοση για iPad έχει αποκτήσει γραφικά υψηλότερης ανάλυσης, ώστε να εμφανίζεται καλύτερα στην οθόνη Retina. Το changelog λέει ότι η εφαρμογή είναι και πιο σταθερή, όμως αυτό είναι ψέμα. Από τότε που κάναμε την αναβάθμιση, στο Νέο iPad, έχει crash-άρει ουκ ολίγες φορές (ναι, με αρκετή ελεύθερη RAM).

    Η ίδια εφαρμογή στην έκδοση για iPhone, από την άλλη, είναι όχι μόνο απολύτως σταθερή, αλλά έχει και πολύ πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Ξεκινάμε με την προϋπόθεση ότι έχετε πραγματοποιήσει το τελευταίο firmware update στο Xbox360. Από τα settings της κονσόλας, πηγαίνετε στο system – console settings – xbox companion, και ενεργοποιήστε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή στο iPhone και κάντε swipe οριζόντια, μέχρι να βρείτε το quickplay, και επιλέξτε connect to xbox.

    Στην τηλεόραση σας θα εμφανιστεί το μήνυμα user connected with xbox companion. Τώρα απλά επιλέγετε ένα από τα τελευταία παιχνίδια που είχατε παίξει, και στην οθόνη του iPhone θα εμφανιστεί ένα είδος τηλεκοντρόλ με τα πλήκτρα ABXY και με τέσσερα βέλη. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε πλήρως το dashboard της κονσόλας μέσω του κινητού, αλλά φυσικά όχι και να παίξετε παιχνίδια. Εμείς π.χ. καταφέραμε χωρίς προβλήματα και χωρίς lag να προσθέσουμε Microsoft points στο λογαριασμό μας και να αγοράσουμε το excessive force pack για το Prototype 2.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles