17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ακούσατε ακούσατε! Η Microsoft προσφέρει 100.000 δολάρια για να βρείτε ευπάθειες στο Preview των Windows 8.1

    Η Microsoft θα δώσει στη δημοσιότητα το Preview της νέας έκδοσης των Windows 8, τα Windows 8.1 την ερχόμενη εβδομάδα, στις 26 Ιουνίου και αν είστε hackers που ασχολούνται με τις ευπάθειες και την ασφάλεια, έχετε ένα ακόμα κίνητρο να ασχοληθείτε μαζί τους. Η εταιρεία ανακοινώνει πως θα προσφέρει μέχρι και 100000 δολάρια σε μετρητά, για εκείνους που θα ανακαλύψουν νέες ευπάθειες και απειλές ασφαλείας στη νέα έκδοση του λειτουργικού.

    homescreen-580-75

    Έχει κι άλλο όμως. Στα παραπάνω, μπορείτε να προσθέσετε και ένα bonus 50.000 δολαρίων για να προτείνετε λύσεις ώστε να αντιμετωπιστεί η ευπάθεια που τυχόν εντοπίσετε. Για ένα ολόκληρο μήνα, από την 26η Ιουνίου έως και την 26η Ιουλίου, θα μπορείτε να επιτείθεστε στο Preview των Windows 8.1 με όποιο τρόπο εσείς θέλετε και να στέλνετε τα αποτελέσματα των επιτυχών επιθέσεών σας στη Microsoft.

    Για το ίδιο χρονικό διάστημα, αν θέλετε, μπορείτε να εστιάσετε τις καταστροφικές σας ικανότητες και στο Preview του Internet Explorer 11 και για όποια κρίσιμη ευπάθεια εντοπίσετε, να προσθέσετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό, άλλα 11 χιλιάδες δολάρια. Όποιο κι αν είναι το κίνητρό σας λοιπόν, αν σας αρέσει να «παίζετε» με τα όρια ενός κώδικα στον οποίο επενδύει πολλά εκατομμύρια η Microsoft, here is your chance. May the best man win.

    Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles