17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Καλύτερα αργά παρά ποτέ: το Office της Microsoft είναι διαθέσιμο για iOS

    Να λοιπόν που, ενώ έχουν περάσει 6 χρόνια από το λανσάρισμα του πρώτου iPhone, η Microsoft πολύ ήσυχα, πραγματοποιεί την διάθεση της εφαρμογής Office για iOS, αλλά πριν ενθουσιαστείτε πολύ, θα πρέπει να δείτε τις λεπτομέρειες.

    office for ios

    Η εφαρμογή που θα βρείτε εδώ, είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για τις ΗΠΑ, αλλά σύμφωνα με το Engadget θα μπορεί να την απολαύσει και ο υπόλοιπος κόσμος σχετικά σύντομα. Επίσης, προς το παρόν, υποστηρίζει μόνο τις «μικρές» iOS συσκευές, όπως τα iPhone και iPod που τρέχουν από iOS 6.1 και άνω. Αυτό μας μπερδεύει λίγο γιατί στη γενική περιγραφή της εφαρμογής και τα “requirements” δεξιά της οθόνης, αναφέρει ότι υποστηρίζει χρήση από iPad, αλλά στα “requirements” στην κεντρική περιγραφή της εφαρμογής, δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Μάλλον… «ψήνεται».

    Επίσης, για όλους εσάς που θέλετε πια να επεξεργάζεστε ή να δημιουργείτε έγγραφα Word ή υπολογιστικά φύλλα Excel και PowerPoint presentations μέσα από την iOS συσκευή σας, θα πρέπει να ξέρετε ότι για να το κάνετε αυτό μέσω της εφαρμογής, θα πρέπει να διαθέτετε λογαριασμό στο Office 365.

    Οι Έλληνες χρήστες iOS λοιπόν, θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα. Ίσως είναι καλύτερα, μήπως και, μέχρι να είναι διαθέσιμη και για εσάς, έχει γίνει το optimizing για iPad. Είδατε; Δεν είναι κακές όλες οι καθυστερήσεις;

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles