15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft: Πάνω από 100 εκατ. ημερήσιοι ενεργοί χρήστες για το νέο Bing

    Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τότε που η Microsoft παρουσίασε το νέο Bing με υποστήριξη ChatGPT. Τώρα, ο τεχνολογικός κολοσσός μοιράστηκε μερικά σημαντικά στοιχεία σχετικά με την πορεία της μηχανής αναζήτησης.

    Πιο συγκεκριμένα, η Microsoft κατάφερε να φτάσει το ένα εκατομμύριο χρήστες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του νέου Bing. Πλέον, απαριθμεί περισσότερους από 100 εκατομμύρια καθημερινούς ενεργούς χρήστες, κάτι που σύμφωνα με τη Microsoft είναι ένα «τρομερά αξιοσημείωτο νούμερο». Ωστόσο, το Bing εξακολουθεί να παραμένει ένας μικρός παίκτης στην αγορά με μονοψήφιο μερίδιο.

    Η Microsoft έκανε επίσης γνωστό ότι από τα εκατομμύρια των χρηστών που δοκιμάζουν το νέο Bing, το ένα τρίτο είναι νέοι χρήστες που χρησιμοποιούν το Bing για πρώτη φορά.

    Οι προσπάθειες της εταιρείας να ανανεώσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο όχι μόνο οδηγούν στην αύξηση του μεριδίου χρήσης του Bing, αλλά έχουν ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη αφοσίωση από την πλευρά των χρηστών.

    Η Microsoft έχει επίσης κοινοποιήσει ότι «το ένα τρίτο των χρηστών καθημερινής προεπισκόπησης χρησιμοποιούν καθημερινά το Chat». Η εταιρεία ανέφερε τέλος ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει την εμπειρία του Bing και του Edge για να «παραδώσει την επόμενη γενιά αναζήτησης».

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles