24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Microsoft: Παραμένει για μερικά χρόνια ακόμα το Call of Duty στο Playstation

    Το Call of Duty θα παραμείνει αρκετά χρόνια ακόμα στο PlayStation, αφού η Microsoft δεσμεύτηκε σχετικώς, παρά την εξαγορά της Activision.

    Ο Gaming CEO του Xbox Phil Spencer προχώρησε σε γραπτή δέσμευση προς τον επικεφαλής του PlayStation Jim Ryan νωρίτερα μέσα στη χρονιά, με αποτέλεσμα οι fans της σειράς να μπορούν να είναι ήσυχοι ότι το Call of Duty δε θα εξαφανιστεί ξαφνικά από τις πλατφόρμες του PlayStation, μόλις πάρει την τελική έγκριση το deal των 68,7 εκατ. δολαρίων της Microsoft.

    Δεν έχει γίνει σαφές για πόσα χρόνια το Call of Duty θα είναι διαθέσιμο στο PlayStation, όμως, σύμφωνα με το Bloomberg, αυτό θα ισχύσει για τουλάχιστον δύο χρόνια, αφού η συμφωνία που έχει κάνει η Sony για το franchise θα λήξει το 2024. Η Microsoft όμως προχώρησε σε δημόσια δέσμευση ότι θα διατηρήσει το παιχνίδι στο PlayStation και μετά τη λήξη της υπάρχουσας συμφωνίας.

    “Τον Ιανουάριο δεσμευτήκαμε εγγράφως στη Sony, ότι η σειρά Call of Duty, θα συνεχίσει να κυκλοφορεί και για συστήματα PlayStation, έχοντας το ίδιο περιεχόμενο με τις δικές μας πλατφόρμες, για πολλά χρόνια, ακόμα και μετά από τη λήξη της συμφωνίας που βρίσκεται σε ισχύ. Αυτό είναι κάτι που υπερβαίνει τις οποιεσδήποτε συμφωνίες που υπάρχουν στη βιομηχανία του gaming”.

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμη: Νέα Metal Gear Solid Remasters ετοιμάζει η Konami

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles