14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Microsoft και η Ralliton στηρίζουν το Hope for Children

    microsost ralliton hope for children

    Στο πλευρό του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού “Hope For Children” UNCRC Policy Center βρέθηκαν οι εταιρείες Microsoft Κύπρου και Ralliton, προσφέροντας δωρεάν λογισμικό καθώς και εκπαίδευση του προσωπικού του Οργανισμού, αξίας 35 χιλιάδων Ευρώ.

    Το “Hope for Children” είναι ο πρώτος ΜΚΟ στην Κύπρο που εγκατέστησε το λογισμικό Office 365 στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς της Microsoft για δωρεάν εγκατάσταση λογισμικών στους ΜΚΟ παγκόσμια. Από την έναρξη του προγράμματος “Cyber Grants” τον Οκτώβριο του 2013, η Microsoft Κύπρου πρόσφερε στους ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο λογισμικά αξίας 750 χιλιάδων ευρώ.

    Αναφερόμενη στην στήριξη του Hope for Children, η Citizenship Lead της Microsoft Κύπρου κα Laura Anne Ker-Lindsay, δήλωσε: «Η αξιοποίηση της τεχνολογίας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας κοινωνικής προσφοράς της Microsoft Κύπρου, με απώτερο στόχο να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Είμαστε σίγουροι ότι το “Hope for Children”, αξιοποιώντας το λογισμικό Office 365, θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό και παραγωγικό στην αποστολή του καθώς και στην προσφορά του στα παιδιά της Κύπρου, αναβαθμίζοντας τη σημασία των δικαιωμάτων του παιδιού στον τόπο μας».

    Από πλευράς του, ο Γενικός Διευθυντής του “Hope For Children” κ. Joseph Varughese δήλωσε: «Η αναβάθμιση σε υπηρεσίες 360 Cloud θα βελτιώσει κατακόρυφα τον τρόπο λειτουργίας μας, και ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και αποθηκεύουμε τις πληροφορίες και το υλικό μας. Η ευκολία και η προσβασιμότητα στο Office θα διευκολύνει την υλοποίηση των στρατηγικών μας πλάνων, ενώ θα βελτιώσει την ποιότητα της δουλειάς μας έτσι ώστε να προσφέρουμε περισσότερα στην κυπριακή κοινωνία αλλά και διεθνώς. Ευχαριστούμε από καρδιάς την Microsoft και τη Ralliton για την πολύτιμη προσφορά τους στον Οργανισμό μας και χαιρετίζουμε την ευρύτερη προσφορά τους στον τομέα των ΜΚΟ της Κύπρου».

    Η κα. Χριστίνα Μπακαλιάου υπεύθυνη πωλήσεων της Ralliton, gold partner της Microsoft στον τομέα Cloud υπηρεσιών, δήλωσε: «Η συνεργασία με τη Microsoft Κύπρου για στήριξη του “Hope for Children” είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Η Ralliton έψαχνε διάφορους τρόπους για να προσφέρει στην κοινωνία μας και τώρα είμαστε σε θέση να παρέχουμε στο “Hope for Children” μαζί με τη Microsoft ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles