22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft Remote Desktop Preview. Νέα εφαρμογή για απομακρυσμένη διαχείριση PC από Windows Phone

    Την προηγούμενη χρονιά, η Microsoft είχε επιτρέψει σε χρήστες Android και iOS να χειρίζονται τον desktop υπολογιστή τους από το smartphone τους και τώρα έρχεται η ώρα και των Windows Phone users. Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση της εφαρμογής Microsoft Remote Control Desktop preview που επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση του PC από το Windows Phone σας, με μία προϋπόθεση ωστόσο, αυτό να ενσωματώνει την έκδοση Windows Phone 8.1.

    Microsoft Remote Desktop Preview

    To update των Windows Phone 8.1 δεν έχει φτάσει ακόμη στα smartphones που θα το υποστηρίξουν, έτσι η μόνη περίπτωση να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της νέας εφαρμογής είναι μέσω μίας developer preview επιλογής.
    ΄
    Όπως και στην περίπτωση των Android και iOS versions, το νέο App για Windows Phone χρησιμοποιεί το Remote Desktop Protocol, ενώ διαθέτει αρκετές επιλογές, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε ακόμη και τα multi-touch gestures των Windows 8, να κάνετε streaming media αρχείων σε υψηλή ποιότητα κ.ά.

    Δε γνωρίζουμε ακόμη πότε η Microsoft θα διαθέσει την τελική version της εφαμογής, φανταζόμαστε ωστόσο ότι αυτό θα γίνει παράλληλα με τη διάθεση του Windows Phone 8.1 update.

    Microsoft Remote Desktop Preview 2

    Βρείτε την εφαρμογή Microsoft Remote Desktop Preview στο Windows Phone store εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles