21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft διαψεύδει τις φήμες και δηλώνει πίστη στα Surface tablets!

    Μία ανεπιβεβαίωτη φήμη που προήλθε από φορείς της αγοράς ανέφερε ότι η Microsoft σχεδιάζει πολύ σύντομα να σταματήσει την παραγωγή νέων Surface tablets, εξαιτίας των πολύ χαμηλών πωλήσεων, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται πολύ πιο κάτω από την προβλέψεις που είχαν κάνει οι υπεύθυνοι του κολοσσού του computing. Παρόλα αυτά, η παραπάνω φήμη μοιάζει να μην έχει καμία λογική βάση, όπως ισχυρίζεται η ίδια η Microsoft…

    SurfacePro3Primary_Page

    Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν πηγές μέσα από το αρχηγείο της Microsoft στο Redmont, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση τερματισμού της παραγωγής των Surface tablets, καθώς το Pro 3 δείχνει ήδη να αποκτάει ένα ισχυρό έρεισμα στην αγορά. Μάλιστα, σύμφωνα με ένα post που ανάρτησε ο CEO της Microsoft Satya Nadella στο επίσημο blog των Surface tablets, αναφέρεται ότι η Microsoft θα συνεχίζει να υποστηρίζει το Surface brand για πολύ καιρό ακόμα. Μάλιστα, όπως τόνισε ήδη οι υπεύθυνοι της Microsoft ετοιμάζουν τη νέα και αναβαθμισμένη γενιά Surface Pro, η οποία θα είναι συμβατή με την ήδη υπάρχουσα σειρά περιφερειακών του Surface Pro 3. Επιπλέον, η Microsoft επιβεβαίωσε ξανά ότι το Surface Pro 3 θα μπορεί να δεχθεί (υπό τη μορφή upgrade) το νέο λειτουργικό Windows 10 (το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει περίπου στα τέλη του 2015).

    surfacepro2

    Οι υπεύθυνοι της Microsoft θεωρούν ότι τα Surface (και ειδικότερα τα Pro μοντέλα) μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν τα laptops, αλλά και τα tablets του ανταγωνισμού. Πάρα τις όποιες φήμες, η Microsoft μάλλον δύσκολα θα εγκαταλείψει τα Surface, ενώ με βάση τα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω καθίσταται σαφές ότι πρόθεση της είναι να τονώσει ακόμη περισσότερο τη γνωστή σειρά tablets.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles